www.car.cz
 

Volkswagen Caddy: Na zimu (výhodně) připraven!
     10.9.2005 23:33 - tisková zpráva


·         Tři sady praktických výbav se zvýhodněním až 55 000 Kč

 

Praha 9. září 2005 - Volkswagen Caddy je vozem zcela nové koncepce, který nabízí velmi široké uplatnění – od prostorné dodávky až po komfortní kombi, které dokáže pohodlně přepravit až sedm pasažérů. Přitažlivost Caddy nyní ještě zvyšuje aktuální „zimní“ nabídka. V jejím rámci lze ušetřit až 55 000 Kč a pořídit si sady výbav zahrnující např. vyhřívaná přední sedadla, zimní pneumatiky, mlhové světlomety a další příjemné zimní doplňky - to vše s výrazným cenovým zvýhodněním. Nabídka platí jak pro verzi Kombi - Speciál a skříňový vůz s možností odpočtu DPH, tak i pro verzi Kombi.

 

První sada určená pro modely Caddy, Caddy Kombi a Caddy
Kombi - Speciál, obsahuje mlhová světla, dálkově ovládané centrální zamykání, palubní počítač s multifunkčním displejem, vyhřívané trysky ostřikovačů a kompletní zimní obutí. Ceníková cena této sady je
41 000 Kč, zvýhodnění tedy činí 36 000 Kč.

 

Druhá sada, připravená pro tytéž modely, oproti první přidává elektrické ovládání oken a vyhřívaných zpětných zrcátek a vyhřívaná sedadla řidiče a spolujezdce. Ceníková cena tohoto paketu činí 65 000 Kč, zvýhodnění představuje 55 000 Kč.

 

Třetí sada, určená pro Caddy Life a Caddy Life - Speciál, přináší metalický lak (v barvě karoserie jsou i nárazníky, boční lišty a kryty zpětných zrcátek), patnáctipalcová litá kola, komfortní obložení stropu, interiér částečně čalouněný kůží a sadu zimních pneumatik. Cenové zvýhodnění toto sady činí 44 000 Kč.

 

Nabídka platí až do konce roku nebo do vyprodání zásob.

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose