www.car.cz
 

Ve Světlé pardubický Martinů s medailí, Kubát boural retadrér
     14.9.2005 11:01 - tisková zpráva


4. Rallye Světlá

Ve dnech 9. a 10. září se konal další podnik seriálu Volného Poháru IV Rallye Světlá. Startující posádky přivítala Světlá slunečným a celkem teplým počasím. Start rallye byl situován na náměstí Trčků z Lípy, kde v 19 hodin sjela z rampy první posádka z bezmála devadesáti startujících. V pátek večer měly před sebou posádky dvě noční RZ (Olešnice - Malčín a Koňkovice - Světlá). Již na první RZ nastal celkem velký odpad posádek, což se projevilo po nočním seskupení.


V sobotu ráno byl naplánován start první posádky na sedmou hodinu. Všechny vozy čekal průjezd devíti
RZ a dvě návštěvy servisní zóny. Již při prvním průjezdu druhé RZ nastaly pro některé posádky horké chvíle na retardéru za obcí Koňkovice, kde na šotolině měly vozy tendenci opouštět trať. Některé posádky se o tom přesvedčily na vlastní kůži. I posádka Rallye Teamu Pardubice,
Jan Kubát a Martina Suchánková, zde při prvnim průjezdu krotila svoje káčko a při třetím, po rychlém náletu z kopce (cca 160 km/h) retarder zbourala.


Velký
úspěch zaznamenala druhá startující posádka našeho teamu,
Martinů sr. a Martinů jr., ktará obsadila ve velké konkurenci třídy do 1600, krásné třetí místo. V absolutním pořadí pak obsadila 12 příčku.


Posádka Kubát- Suchánková, startující ve trídě A1 do obsahu motoru 1300cm, skončila na šestnáctém místě a celkově třicátíšestí.

Jan Kubát

Rallye Teamu Pardubice

www.volnypohar.net

 

 


 
 
Fotogalerie:   Rallye Světlá 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose