www.car.cz
 

Letošní Epilog 2005 s novým partnerem
     14.9.2005 16:52 - tisková zpráva


ALFA ROMEO EPILOG 2005

 

Letošní Epilog 2005 s novým partnerem

 

V pondělí, 12. září 2005, uzavřelo vedení brněnského automotodromu smlouvu o významné spolupráci v rámci přípravy a realizace vytrvalostního šestihodinového závodu automobilů Epilog 2005 s českým zastoupením automobilky Alfa Romeo. Italská značka je po celou svoji historii úzce spjata s motoristickým sportem, má na svém kontě nespočet velkých vítězství a významných titulů. Letos se stala hlavním sponzorem jednoho z nejvýznamnějších automobilových závodů sezóny v České republice.

 

Tři roky byla hlavním sponzorem Epilogu společnost Agrotec se sídlem v Hustopečích u Brna. Díky této spolupráci se mohl Epilog rozvíjet, mohl se každoročně připravit bohatý doprovodný program a velké množství diváků odcházelo vždy spokojeno. Automotodrom Brno a. s. touto formou za dlouhou a přínosnou spolupráci společnosti Agrotec děkuje.

 

Letošní závod, který se jede ve dnech 7. – 9. 10. 2005, by měl opět přinést kvalitní sportovní podívanou a divákům nabídnout i kus atmosféry typické pro tak slavné podniky, jako je 24 hodin v Le Mans, nebo 24 hodin ve Spa Francorchamps. Start bude tradičně v odpoledních hodinách, cíl závodu v pozdních večerních hodinách, tedy za tmy. Pracovníci automotodromu vyvinuli velké úsilí o zkvalitnění startovního pole. A již několik dalších zahraničních týmů projevilo velký zájem, na Epilogu 2005 startovat. Podrobné startovní listiny budou známy po uzávěrce přihlášek.

 

Nemalou péči věnuje realizační tým brněnského autodromu i bohatému doprovodnému programu, tak, aby Epilog 2005 byl opět zajímavou sportovní a společenskou akcí pro celou rodinu.

 

Lasha Menabde, Managing Director Business Unit Alfa Romeo:

Alfa Romeo vždy vyráběla sportovní vozy a tudíž byla a stále je pevně propojena se závodním světem, a to nejen v zahraniční, ale i v Čechách, kde můžete vidět stále více závodních týmů jezdcích na vozech Alfa Romeo.

 

Proto jsme rádi přijali možnost partnerství na Epilogu 2005, které je v souladu s filozofií naší značky. V Brně našim klientům a příznivcům zároveň oficiálně představíme horkou novinku, Alfu 159, která je dokonalým příkladem sportovnosti značky Alfa Romeo, ale kromě toho také bezpečnosti, komfortu a v neposlední řadě i vysoké kvality.“

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Le Mans 2005 od Josefa Vrátila potřetí

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose