www.car.cz
 

Británie: Kresta po první etapě a šesti RZ dvanáctý. Před Colinem
     16.9.2005 22:54 - tisková zpráva


Po první etapě Britské rally vede Sébastien Loeb s vozem Citroën Xsara WRC. Druhý je Petter Solberg a třetí pak pilot vozu Mitsubishi Lancer WRC Harri Rovanperä.

Obrovskou smůlu měl dnes Marcus Grönholm, který se po problémech s brzdami propadl až za první desítku a musel se ve zbytku dne prokousávat směrem vzhůru. To se mu nakonec podařilo výtečně a po úvodní etapě mu tak patří dobrá čtvrtá příčka.

Jako pátý přenocuje Francois Duval a šestý Chris Atkinson, který se cítí na blátě jako doma. Nejlepším soukromníkem je prozatím Henning Solberg, který je také nejvýše postaveným jezdcem s vozem Ford Focus WRC. Toni Gardemeister je po první etapě devátý.

Roman Kresta neměl dnes svůj den a nepříliš výrazné časy nestačily na lepší, než dvanácté místo. Jen těsně za ním, tedy třináctý, je Colin McRae s tovární Fabií WRC. Armin Schwarz je až ve třetí desítce a nějaký posun vpřed se od něj nedá očekávat.

Martin Prokop dnešní etapu nedokončil po havárii v rychlostní zkoušce číslo čtyři. Michael Honda dokončil dnešní etapu na 58. místě průběžného pořadí.

Zpracoval: RV FFK


 
 
Fotogalerie:   Rajd Polski 2005 - Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose