www.car.cz
 

Závod stopětadvacítek v Motegi byl ukončen po pádu. Abrahám 28 mý
     18.9.2005 17:42 - tisková zpráva


A opět červená vlajka

Již druhý letošní závod stopětadvacítek byl zastaven a následně i ukončen po hrozivě vypadajícím pádu dvou jezdců při nájezdu na cílovou rovinku.

Velmi napínavý závod, jehož výsledek znova o kousek zdramatizoval šampionát stopětadvacítek, se od samého počátku pro Káju Abrahama nevyvíjel dle jeho představ. Včerejší pád z úvodu druhé kvalifikace, na jezdci AB Cardion Racing týmu nezanechal fyzické následky, ale spíše psychické.

Ve stejném místě pak i v samotném závodě havaroval v ten okamžik druhý jezdec v pořadí Thomas Luthi a jeho motocyklu se následně nedokázal vyhnout Španěl Gadea. Oba dva strašlivě vypadající pády měly za následek, že byl závod předčasně v 16-tém kole ukončen. Výsledky se tak počítaly z kola patnáctého.

Karel Abraham: „Do závodu jsme po ranním warm upu nastavili motocykl stejně jako ve včerejším ranním volném tréninku. Odstartoval jsem celkem slušně a po prvním kole jsem byl na 25-té příčce. Pak však začal můj propad. Z nějaké důvodu, snad kvůli včerejšímu pádu, motorka na rovných úsecích trošku ztrácela na ostatní a nestačil jsem se udržet ani ve větru.

Myslím si však, že závada nebyla jenom na motocyklu, ale částečně i ve mně. Včerejší pád mi rozhodně nepřidal. Věřím, že se do příštího závodu dám dohromady. Být 28. v cíli nevypadá sice zle, ale není to pozice, na které bych rád skončil a tak mne to moc mrzí.“

 

Pořadí v cíli:


1  Mika KALLIO                 KTM                 
2  Thomas LUTHI              HONDA            
3  Hector FAUBEL            APRILIA           
4  Tomoyoshi KOYAMA   HONDA                 
5  Mattia PASINI                APRILIA                  
….
28   Karel ABRAHAM       APRILIA             ztráta na prvního v cíli / -55,454 sec/      


 
 
Fotogalerie:   Ecce Homo, MČR září 2005 od Ondry Koubka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose