www.car.cz
 

3. Rallye Sprint AutoEli Group Hořovice 2005 jede o druhém říjnovém víkendu
     23.9.2005 17:10 - tisková zpráva


25. 08. 2005 - V dnech 7. - 8. října 2005 pořádáme další soutěž VP, v pořadí již pátou v letošním roce - Rallye Sprint. Zázemím soutěže je servisní zóna, tentokráte v areálu čerpací stanice CS-NOVA v Záluží nedaleko Hořovic. Start do páteční noční etapy je z Palackého náměstí v Hořovicích před hotelem Zelený strom v 18.00 hod. V prostorách nad hotelem bude uzavřené parkoviště.

V pátek 7.10. máme dvě RZ, a to Komárov-Olešná a Kařízek- Záluží, které se pojedou dvoukolově. V sobotu 8.10. pak opět dvě RZ, Kařízek - Záluží a Hředle-Knížkovice které se pojedou 3x.

Administrativní a technické přejímky proběhnou v pátek přímo v areálu čerpací stanice CS-NOVA.

Soutěž se mohou zúčastnit posádky z celé ČR.

Hlavními sponzory jsou Česká pojišťovna a.s., Rádio Blaník, firma TUkas - prodejce vozů Škoda,AutoEli Group s.r.o., CS-NOVA a HEKRA a strojírenská firma AXA Hořovice.

Tímto zveme všechny zájemce motoristického sportu k podívané na všech tratích které pro Vás připravili pořadatelé z Auto Sport Klubu v Hořovicích.

oficiální stránky

www.askhorovice.cz
www.volnypohar.net


 
 
Fotogalerie:   Ze života - automobilový ohýnek.....

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose