www.car.cz
 

Radomil Rous nevyužil startovní pozici a v Malajsii velmi brzy spadl
     25.9.2005 20:25 - tisková zpráva


V Malajsii přišel brzy pád

 

Zatím nejlepší postavení na startovním roštu si při Velké ceně Malajsie v Sepangu vybojoval kralický motocyklový závodník Radomil Rous. Ten si v kvalifikaci na závod v kubatuře do 250 ccm vyjel solidní šestnácté místo.

 

 „Doufám, že se mi do zítřejšího závodu povede start a bylo by v tomhle tom vedru příjemné připsat si zase nějaký bodík,“ sliboval si po vydařené kvalifikaci sedmadvacetiletý člen týmu Würth Honda BQR. Jenomže samotný závod skončil stejně rychle jako začal.

 

 „V ranním warm-upu  jsem zkoušel starty a oba se mi povedly. Do závodu jsem se tak těšil, jenže nakonec to bylo všechno jinak. Start se mi vůbec nepovedl, protože se motorka zahltila.

 

Udělal jsem pak velkou chybu, když jsem se ztrátu snažil dohnat během prvních dvou zatáček. Stejně jako týmový kolega Debon jsme měl tvrdou gumu a to se mi vymstilo. Uklouzlo mi zadní kolo a následoval pád,“ vrátil se k nepovedenému vystoupení v Malajsii Radomil Rous.

 

Výsledky GP Malajsie v Sepangu – kubatura do 250 ccm: 1. Casey Stoner (Aprilia), 2. Alex De Angelis (Aprilia), 3. Sebastian Porto (Aprilia), 4. Randy De Puniet (Aprilia), 5. Hiroshi Aoyama (Honda).

(mm)


 
 
Fotogalerie:   Igor Kaláb, třetí v ME moto 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose