www.car.cz
 

Severomoravský Fulnek se těší na dramatické bitvy. Již v PÁTEK
     28.9.2005 11:18 - tisková zpráva


Poslední hodiny zbývají do uzávěrky přihlášek I.Rallye Fulnek, která je předposledním podnikem letošního SHERON Českomoravského Poháru Rallye. Soutěž začíná už v pátek 30.9. ve 20 hodin slavnostním startem, hned ze startovní rampy se posádky vydají vstříc trati atraktivního městského prologu.

Své pocity z tohoto prvního propocení kombinéz pak posádky divákům sdělí hned za jeho cílem, když po návratu na náměstí proběhne jejich představení publiku.
Jak vidno, závodníky i diváky čeká atraktivní program už od pátku, pravé soutěžácké terno ale přijde zejména v sobotu 1.10. Mezi osmou hodinou ranní a čtvrtou odpolední je na programu rallye devět těžkých rychlostních zkoušek, které budou pravou zkouškou jezdeckého umu.

Na začátku týdne byly opraveny mnohé cesty, po kterých se soutěž pojede,“ pochvaluje si koordinátor rallye Martin Marčík. „Lze tedy říci, že jsme opravdu dobře připraveni, průběh rally navíc zajišťuje velice zkušený tým. A tak se těšíme, že jezdci budou spokojeni a ti úspěšní si pořádně užijí hodnotných cen, které pro ně máme nachystané.

Celkový vítěz soutěže dokonce odjede na novém skútru, naopak (často méně majetným) majitelům překrásných historických vozů jsme se rozhodli odlehčit a odpustit jim významný díl startovného. Už teď máme přihlášeno mnoho čelních posádek ČMPR a předpokládáme, že ještě další přibudou - jak totiž známe závodníky, mnozí nechávají všechno až na poslední chvíli.“

Zopakujme ještě, že centrum náročné rally bude premiérově ve starobylém severomoravském městě Fulnek, na jehož náměstí se nachází startovní rampa a dokonce i servisní zóna. Na náměstí si mohou diváci za symbolickou cenu zakoupit i program rally s krásnými fotografiemi Petra Luska, programy budou k dispozici i na benzinových pumpách na příjezdových trasách ve Fulneku, Odrách, Bílovci i Kuníně.


Doplňme ještě, že veškeré důležité informace budou postupně k dispozici v informacích o soutěži na stránkách www.cmpr.cz, přesný odkaz na stránky I.Rallye Fulnek zní www.cmpr.cz/soutez_info.aspx?cislo=9
 
ČMPR Media


 
 
Fotogalerie:   Rally Příbram 2005, Robert Jeníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose