www.car.cz
 

AGROTEC má zcela nové zázemí v Brně. Pro vozy Iveco
     30.9.2005 17:24 - tisková zpráva


AGROTEC, divize IVECO MORAVIA – DORNYCH 65

· AGROTEC – největší prodejce dopravní techniky v ČR
· ryze český kapitál
· IVECO MORAVIA – zastoupení značky Iveco pro celou Moravu
· nové zázemí v Brně
· dárek pro první zákazníky

Dnes AGROTEC nevnímáme jen jako obchodní akciovou společnost působící na českém trhu od počátku devadesátých let minulého století, nýbrž jako skupinu firem majetkově či personálně spjatých a řízených vedením společnosti AGROTEC a. s. Holding prochází v posledních letech dynamickými organizačními změnami a rozvojem ve smyslu rozšiřování nabízeného produktového portfolia se snahou o maximální uspokojení potřeb zákazníků v odpovídající kvalitě.


V současnosti je koncern největším prodejcem dopravní techniky v České republice. AGROTEC dlouhodobě spolupracuje s celou řadou italských společností, plus společností ŠKODA AUTO, mezi něž patří především koncerny CNH, FIAT, IVECO a celosvětově známé značky Alfa Romeo, ASTRA, Cantoni, CASE, CASE IH, CIFA, FAYAT, KUHN, KLEINE, NEW HOLLAND, SICAM, SIVI, STEYR, Ruggerini, ROLFO, VM Motori a další. Díky těsnému kontaktu a standardně velmi dobrým vztahům můžeme dnes a denně oceňovat italský smysl pro soudržnost a udržení specifického ducha výroby a služeb.

Ryze český kapitál
Základem úspěchu koncernu je jedinečná nabídka, postavená na individuálních potřebách zákazníků a možnosti výběru ze širokého sortimentu produktů. Zákazníkům koncernoví specialisté pomáhají s výběrem, financováním, nákupem a spolehlivým provozem techniky po celou dobu jejího užívání. Filozofií koncernu je budování vzájemného partnerství, spočívajícího v komplexní obsluze zákazníka tak, aby se on sám mohl plně soustředit na své podnikání a byl v něm úspěšný.


Ve všech produktových značkách má AGROTEC významné postavení na trhu, a společně stabilně roste. V současnosti překračuje v ročním obratu s více než 600 zaměstnanci a s ryze českým kapitálem hodnotu 3 miliardy Kč.
Koncern AGROTEC je z organizačního hlediska členěn do divizí a dceřiných společností. Mezi divizemi Zemědělská technika, Stavební stroje a Osobní automobily vyniká svojí velikostí i ročním obratem divize Nákladní automobily – IVECO MORAVIA.

IVECO MORAVIA
Divize IVECO MORAVIA je v současné době největší divizí koncernu AGROTEC jak co do rozsahu teritoriálního pokrytí vlastními silami a pobočkami, tak co do počtu zaměstnanců. Za poslední roky prošla velmi dynamickým rozvojem, jehož výsledkem je zastoupení značky IVECO v ČR na území celé Moravy.


V souvislosti s rozmachem divize byla provedena systémová vylepšení s patrnou snahou o nastavení jasných pravidel a standardizovaných procesů. Vývoj obratu za poslední období zaznamenal razantní nárůst mezi pololetími let 2003 a 2004. V letošním roce se tento ukazatel drží v intencích roku minulého, vše nasvědčuje tomu, že proces vývoje a stabilizace jde zdravým směrem.

Pětkrát na Moravě
Hlavní sídlo divize IVECO MORAVIA je v Hustopečích u Brna. Pro lepší obslužnost zákazníků a partnerů z celé Moravy má divize čtyři další zastoupení a uzlové body ve Zlíně, v Olomouci, v Horní Suché (Ostrava) a v samotném Brně
.
Ve všech centrech IVECO MORAVIA jsou prováděny veškeré záruční a pozáruční opravy a údržby všech vozidel vyráběných společností Iveco. Jednotlivé servisy jsou vybaveny montážními jámami a zvedáky umožňujícími práci na všech typových řadách. Díky několikaleté činnosti je IVECO MORAVIA zařazeno do systému EURO TIR SERVIS.

K tomuto účelu slouží mimo jiné také mobilní servisní dílna, která vyjíždí na pomoc řidičům majícím poruchu na cestě takového řádu, že nejsou schopni s vozidlem přijet do servisu po vlastní ose. V případě velmi závažné závady nebo havárie vyšlou technici na pomoc těžké odtahové vozidlo. Kromě hlavní činnosti, kterou je provádění servisu vozidel Iveco, jsou prováděny též opravy nezávislých topení Eberspracher, a také BOSCH servis. Ten je vybaven moderním zkušebním zařízením na kontrolu vstřikovacích čerpadel EPS 815.
 
Stejné podmínky pro všechny
V síti IVECO MORAVIA je zaveden jednotný počítačový servisní program, který umožňuje účtování práce podle odpracovaných pracovních jednotek a jednotné poskytování slev na náhradní díly. Každý originální náhradní díl je zařazen do určité kategorie podle účelu použití, a této kategorii patří určitá sleva, odpovídající uzavřené servisní smlouvě. Systém zajišťuje stejnou cenu náhradního dílu ve všech  servisech. Cílem je poskytování kvalitních služeb pro zákazníky podle certifikace ISO 9002.

Moderní automobily vyžadují poskytování péče na vysoké odborné úrovní a s používáním nových diagnostických metod. Proto jsou dílny vybaveny veškerou diagnostikou dodávanou společností IVECO – MODUS, IWT a IT 2000. Diagnostické programy jsou pravidelně inovovány, aby byly schopny zajistit kvalitní diagnostiku všech dodávaných vozidel. U každého nového vozidla je v rámci předprodejní přípravy proveden test motoru, který je založen u základních údajů o vozidle, a v případě závady jsou vždy srovnávány testy motorů s testem v okamžiku prodeje vozidla.

Nové zázemí v Brně
Díky pečlivé strategii rozvoje společnosti a důsledné práci nabízí od 1. září letošního roku Iveco Moravia nové obchodně servisní zázemí v Brně. Vybraná lokalita je jednoznačně výhodná. Jižní perimetr druhého největšího českého města nejenže doznává podstatných změn, ale jeho rozvoj je předem daný. Průmyslová zóna navazující na obchodní zázemí jej předurčuje k vysoké společenské aktivitě. Z hlediska možnosti příjezdu po dálnici D1 od Prahy či Olomouce a D2 směrem od Břeclavi, resp. Bratislavy je ulice Dornych v prvním plánu.

Jednou z velkých výhod umístění střediska právě zde je jednoduchý příjezd bez nutnosti překonávat obtíže vnitřní městské zástavby. Co se týká dostupnosti městskou hromadnou dopravou, ani to není v žádném případě problém. Kolejiště tramvajové dopravy vede přímo po ulici Dornych, notabene zastávka je v těsné blízkosti areálu. Ten je členěn na část obchodní – reprezentativní a servisní. Zatímco v servisní části jsou k dispozici tři plnohodnotná stání na ploše 1200 m2, prodejní „salon“ zahrnuje 300 m2 exkluzivní plochy přehlédnutelné z ulice přes prosklenou frontální stěnu.

Rozměry show roomu dovolují vystavit několik nákladních vozidel. Prakticky zde mohou být zástupci všech modelových řad. Plocha obklopující komplex poskytuje 1500 m2 odstavné plochy. Osazení servisu čítá dvacet zkušených pracovníků, obchod a administrativa počítá se šesti neméně technicky zdatnými a odpovědnými zaměstnanci. Slavnostní otevření nového brněnského centra Iveco Moravia proběhlo koncem září za účasti zástupců pražské kanceláře Iveco i pozvaných hostí ze společnosti Iveco S.p.A.

Nicméně komplex je v plném chodu již od prvního podzimního dne. Co se týká servisního vybavení, jde dnes jednoznačně o nejmodernější centrum nejen divize IVECO MORAVIA, ale i koncernu AGROTEC. Brněnský Dornych navíc plnohodnotně patří do evropské servisní sítě Iveco.

Dárek pro zákazníky
A protože je co slavit, rozhodli jsme se, že prvních 1000 zákazníků od nás dostane pěkný dárek. Pro zákazníka se zakázkovým listem číslo „1000“ jsme navíc připravili překvapení v hodnotě celých 20 000 Kč. Děkujeme za vaši důvěru a těšíme se, že se budeme setkávat v novém centru IVECO MORAVIA na ulici Dornych 65!
AGROTEC – partner v dopravě.


Brno, Dornych 65, 29. září 2005

PR


 
 
Fotogalerie:   Nový servis Iveco, Agrotecu Hustopeče v Brně

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose