www.car.cz
 

Labská rallye u Hradce: Možná čtyři vozy WRC na startu
     30.9.2005 17:48 - tisková zpráva


O dalších se rozhoduje v těchto chvílích. Kromě již avizovaných Vaška Pecha a Štěpána Vojtěcha se přihlásil Jirka Volf a asi největší novinkou je WRC Škoda Octavia pilotovaná Leošem Flídrem, kterého známe dosud z poloáčkového Mitsubishi EVO IIV.

Vzhledem k tomu, že L.Flídr je takřka domácí, stejně jako Honza Kopecký, dá se očekávat, že se budou oba jezdci chtít ukázat na domácím poli v co nejlepším světle. Leoš Flídr dostal na trenink s novým WRC k dispozici kolem padesáti kilometrů a tak uvidíme, jak se tento jezdec vypořádá s tímto nářadím.

Putovní pohár váží 25 kilogramů!
Hlavní cenou Labské Trotina Rallye bude jeden metr vysoký a dvcetpět kilogramů těžký putovní pohár. Tento pohár bude na jeden rok zapůjčen hlavnímu vítězi. Vznikl v dílnách uměleckého kováře magistra Tomáše Misíka a jeho dílně FABRI.

Umělecky pojatý obří pohár představuje hlavní znak Labské Rallye - orlici, kovanou ze železa. Musím přiznat, že se těším na okamžik, kdy hlavní vítězové - jezdec s "mitfárou", budou po jednom zvedat pohár nad hlavu a čekat, až si je novináři vyfotografují.

PR

Libor Pavlata


 
 
Fotogalerie:   Rally Příbram 2005 od Jirky Dokulila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose