www.car.cz
 

Před rokem : Kováře hlína v Rondu překvapila
     tisková zpráva


I když Kovář pověsil přilbu už před několika lety na hřebík a věnuje se motokrosařskému "bafuňaření", loni nečekaně ke svým dřívějším patnácti titulům mistra republiky přidal žezlo další. "Vyhrál jsem mezinárodní mistrovství České republiky veteránů. Startovat jsem mohl díky týmu Orion Litomyšl, který mně zapůjčil čtyřtaktní KTM čtyřistadvacítku. V tomto týmu působím třetím rokem, obstarávám styk s médii, starám se o jezdce a z každého jejich úspěchu mám velkou radost.

Patříme mezi špičkové české týmy a náš dres oblékali či oblékají také výborní zahraniční borci jako mistr světa Smets, Caps, Machtlinger, Mauser a nově i Weis. Hlavní zásluhu na úspěších mají majitelé firmy a týmu Orion Litomyšl Jiří Doubek a Vladimír Bohuněk, kteří nesou podstatnou ekonomickou zátěž,“ říká Petr Kovář.

Za favority  Arenacrossu považuje ostřílený matador především zámořské jezdce a Belgičana Verburgha: "Vyhrát obě třídy, to už musí být opravdový jezdecký kalibr. A takovým oba Johnsonové určitě jsou. Z našich by měl držet krok hlavně Bartoš, který trénuje v Itálii.“

Jako jezdec zažíval Kovář v Rondu ještě éru dřevěného povrchu a jeho materiálový přerod nepokrytě obdivuje. "Překvapilo mě, že na poměrně malém prostoru hokejové arény dokázali pořadatelé vybudovat tak pěknou hlinitou trať. Nejsem sám komu se líbí a kdybych byl ještě v optimálním jezdeckém věku, hrozně rád bych v Rondu startoval“, sní Kovář.

forsage


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose