www.car.cz
 

Pořadatelé Hradecké rallye hlásí : pět vozů WRC, sto posádek
     4.10.2005 11:08 - tisková zpráva


Pět vozů WRC, sto posádek, tisíce diváků

První dva údaje jsou již jisté a tisíce diváků by díky mohutné kampani a faktu, že se stále jede o mistra republiky, mohlo přijít. Pech, Vojtěch, Trněný, Volf a véercéčkový novic Flídr - to je pět jistých vozů kategorie WRC, které se utkají o obří putovní hlavní cenu, o 25 kg umělecky zpracovaného železa.

Do programu přibyly další dvě kapely a jedno úžasné show - TAM - TAM Orchestra 17 - 30 bubeníků na brazilské bubny, kteří víří tančí a bubnují v neuvěřitelném rytmu.

Prolog pod hradeckými "lízátky", tedy na Všesportovním stadionu začíná v
19,00hod a pojede se v opačném pořadí než druhý den vlastní závod - tedy
od nejslabších posádek. POZOR! Trasa bude zcela uzavřena již hodinu před
tedy od 18,00hod !!!

KAM ?

Na četné dotazy zda budou na domovské stránce - tedy
www.labskarallye.cz <http://www.labskarallye.cz/> zveřejněny divácká místa lze kladně odpovědět, budou i včetně fotografií.

Náš TIP:
Doporučujeme nevynechat RZ Petrovická kde je velmi rychlý přijezd do úplných brzd a krásný průjezd "dveřmi napřed" kolem dlouhé bariéry, která se objíždí. Samozřejmě zde bude i občerstvení. Příjezd se bude ze Žamberku do Kunvaldu, Bartošovic a přes povolený zákaz vjezdu směrem na Čihák a České Petrovice.


 
 
Fotogalerie:   I.Rallye Fulnek od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose