www.car.cz
 

Audi přiveze do Špindlerova Mlýna Světový pohár
     8.10.2005 09:21 - tisková zpráva


Audi přiveze do Špindlerova Mlýna Světový pohár
· 21. - 22. prosinec 2005, Skiareál Svatý Petr: Audi FIS Ski World Cup


Automobilka Audi je už několik let generálním sponzorem Světového poháru v alpských disciplínách, který nese i její jméno: Audi FIS Ski World Cup. A letos se skutečného svátku lyžování dočkají i Krkonoše: Těsně před Vánočními svátky – ve dnech 21. až 22. prosince – se na známé černé sjezdovce Skiareálu Svatý Petr v Špindlerově Mlýně pojede Světový pohár žen v alpských disciplínách, který je součástí Světového poháru Audi FIS Ski World Cup.

Ve Špindlerově Mlýně si nejlepší lyžařky planety poměří své schopnosti nejprve ve dvoukolovém obřím slalomu, druhý den se pojedou dvě kola slalomu.

Pořadatelé očekávají, že do Špindlerova Mlýna přijede asi stovka nejlepších závodnic ze dvou desítek zemí celého světa spolu se svými trenéry a doprovodnými týmy. Podle předběžných průzkumů se přímo do Špindlerova Mlýna vypraví také až osm až deset tisíc sportovních fanoušků, další statisíce jich budou závody sledovat v televizi – organizátorům se už akreditovalo několik televizních štábů, které s přenosovými vozy přijedou přímo do Špindlerova Mlýna. Další televizní společnosti budou sportovní přenosy nakupovat.

Pořádáním závodu Světového poháru se Špindlerův Mlýn zařazuje do skupiny několika málo prestižních zimních středisek, kde se letošní Světový pohár žen pojede. Závod může být dobrým tipem pro všechny, kdo si budou chtít odpočinout od předvánočního shonu. A vzhledem k bohatému doprovodnému programu si na své přijdou všichni.

Import Volkswagen Group

Jan Klíma, AC&C Public Relations s

www.audi.cz


 
 
Fotogalerie:   1. Agrotec rally Hustopeče - mapy

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose