www.car.cz
 

Epilog 2005 potvrdil první místo INTERNET EXPRES Prima Teamu
     12.10.2005 17:20 - tisková zpráva


Šestihodinový vytrvalostní závod, který již tradičně uzavřel motoristickou sezónu na brněnském Masarykově okruhu, se jel ve dnech 7. - 8. 10. 2005. Letos se závodu zúčastnilo na padesát vozů všech kategorií a objemových tříd. Novým partnerem závodu se stalo české zastoupení slavné značky Alfa Romeo.

Jelo se za nádherného slunečného podzimního počasí. INTERNET EXPRES Prima Team postavil do závodu dva vozy - Alfu Romeo 147 GTA s posádkou Juraj Šedivý, Mirek Forman, Michal Matějovský a Škodu pick-up s posádkou Jan Urban, Adam Kout a Josef Král.

Oba vozy odstartovaly dobře, ale asi po hodině a půl jízdy (v té době byl Juraj Šedivý na druhém místě ve třídě do 2000 ccm!) se u Alfy začala projevovat závada na levé přední poloose a ta znamenala, že při střídání pilota musel vůz zajet na dvacet minut do boxu. Mechanici nakonec museli vyměnit vadný náboj kola a celou levou poloosu.

Miroslav Forman, který jel s vozem jako druhý pilot, se pak následně snažil úspěšně dotahovat vzniklou ztrátu. Potíže technického rázu měl tentokrát i Jan Urban, kterému ještě před prvním střídání praskl blok motoru a musel ze závodu odstoupit.

"Dnes jsme měli obrovskou smůlu. Technické příčiny způsobily, že obě naše posádky musely opustit medailová místa. Podařilo se nám ale uhájit to nejdůležitější a to je udržení vedení v hodnocení týmů. Skončili jsme na 1. místě v hodnocení týmů v Mistrovství České republiky a protože jsme tým, je to pro nás to nejcennější", řekl po závodě generální manažer týmu Stanislav Matějovský.

Jako host týmu AMG M3000 Mercedes jel také další jezdec INTERNET EXPRES Prima Teamu Adam Lacko. Byl členem úspěšné posádky A. Charouz, A. Lacko a M. Vorba, která vyhrála Alfa Romeo Epilog 2005 ve třídě nad 2000 ccm i v absolutním pořadí. 


 
 
Fotogalerie:   6 hodinovka Alfa Romeo Epilog2005,foto Libor Zhoř

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose