www.car.cz
 

Ford hledá nejstarší Transit v ČR. Soutěž
     12.10.2005 17:23 - tisková zpráva


Praha, 5. října 2005/ - Ford Transit slaví letos své čtyřicáté narozeniny. Vzhledem k všeobecně známé robustnosti a spolehlivosti tohoto užitkového vozu je dobře možné, že i v ČR jezdí ještě nejeden Transit  z prvních let výroby. Proto se společnost FORD MOTOR COMPANY, s. r. o., tedy rozhodla vyhlásit pátrání po nejstarším pojízdném Transitu v České republice. 

 
Soutěž je určena všem majitelům Transitů starších ročníků, ať už svého Forda hýčkají a opečovávají jako člena rodiny, či stále denně používají třeba v podnikání. Ti všichni se mohou přihlásit do pátrací soutěže „Hledáme nejstarší Ford Transit v ČR“.

A co za to? Ceny pro první tři nejstarší vozy jsou opravdu lákavé! Majitel nejstaršího přihlášeného Transitu obdrží od Fordu 1000 litrů pohonných hmot dle vlastního výběru, druhý nejstarší pak bude oceněn 500 litry a třetí v pořadí nejstarší šek na servisní práce, náhradní díly či příslušenství Ford Servis v hodnotě 15 000,- Kč! Každý přihlášený, který splní základní podmínky této pátrací soutěže, navíc obdrží od Fordu malý upomínkový dárek.

I pravidla soutěže jsou velice jednoduchá. Všem účastníkům soutěže musí být více než 18 let a musí být vlastníky přihlašovaného Transitu. Přihlášený Ford Transit musí mít rovněž platnou STK a splňovat podmínky pro provoz na veřejných komunikacích.

A jak se lze do soutěže přihlásit? Stačí poslat SMS zprávu ve tvaru  FT mezera VIN (11-17 znaků) mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA na telefonní číslo 9000615. Cena jedné SMS je 15,- Kč. Do soutěže o nejstarší Ford Transit se lze, po vyplnění nezbytných údajů, přihlásit  také zcela bezplatně pomocí registračního formuláře na www.transit.cz.

Soutěž začíná 5. října a bude ukončena 5. prosince 2005. Slavnostní předání cen majitelům tří nejstarších transitů pak proběhne v Praze do konce roku 2005.

Ford


 
 
Fotogalerie:   Autoshow Praha 2005 - Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose