www.car.cz
 

Limitovaná akční nabídka VW Transporter umocňuje pohodlí a funkčnost
     20.10.2005 10:45 - tisková zpráva


 

Volkswagen Transporter

Komfort se zvýhodněním více než 50 000 Kč

  • Limitovaná akční nabídka umocňuje pohodlí a funkčnost

 

Praha 20. října 2005 - Stoprocentní funkčnost, spolehlivost a vysoké provozní výkony vynesly užitkové modely Volkswagen Transporter na pozici etalonu, který udává laťku celému svému segmentu. Tradičně silnou stránkou modelů Transporter je i jejich bohatá standardní výbava. Tu mohou zájemci o modely Transporter Kombi (až 9 místný vůz) a Kombi - Speciál (5 – 6 místný vůz s možností odpočtu DPH) nyní obohatit o komfortní paket.

 

Komfortní paket obsahuje klimatizaci s mechanickou regulací v kabině řidiče a druhý výměník topení v prostoru pro cestující a v ložném prostoru, centrální zamykání s bezpečnostní pojistkou a dálkovým ovládáním, elektrické stahování oken, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, multifunkční ukazatel/palubní počítač, stěrač zadního okna s cyklovačem.

 

Ceníková cena všech prvků akčního komfortního paketu činí celkem

70 339 Kč (bez DPH). Při prodejní ceně paketu 20 000 Kč (bez DPH) tedy zákazník získává bonus ve výši 50 339 Kč (bez DPH).

 

Více než padesátitisícové zvýhodnění je velmi lákavé a dá se předpokládat, že ke značce Volkswagen a modelům Transporter přiláká řadu nových zákazníků. Protože akce je limitovaná a platí do vyprodání zásob, neměli by případní zájemci příliš váhat…

 

A navíc Volkswagen úvěr od ŠkoFINu „Dejte 19% - stát Vám vrátí 19%“ nabízí řešení financování se všemi dostupnými daňovými výhodami. Jste ihned majitelem vozu, a přitom neplatíte DPH.

 

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations

 

 

www.volkswagen.cz


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2005, start rošt a pohled do zákulisí od Ondry Koubka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose