www.car.cz
 

V Mostě končí sezóna DNEM. .... K vidění budou i závodní speciály
     20.10.2005 18:05 - tisková zpráva


Motoristický den pro veřejnost 2005

 

Motoristickými fanoušky oblíbený den pro veřejnost na mosteckém Autodromu Duhové Energie je tady. V sobotu 22.10. 2005 se od 9,00 otevřou brány okruhu a všichni zájemci budou mít opět po roce možnost poznat zblízka technické zázemí areálu a dokonce osobně okusit ve vlastních autech i všechny záludnosti mostecké závodní dráhy.

Původně naplánovaný závod tuningových aut nakonec vedení okruhu zrušilo, protože se bohužel nesešel dostatečný počet přihlášek. Příznivci upravených a vyladěných vozů jsou ale pochopitelně srdečně zváni, protože hlavním uznáním pro ně je vždy obdiv zasvěcených motoristických fandů a těch se zde jako obvykle jistě sejde veliké množství.

 

K vidění bude i několik ostrých závodních speciálů. Mostecký CarDo Racing Team pozval do Mostu k neoficiálnímu srazu několik vrchařských přeborníků, takže návštěvníci okruhu uvidí vystavené vrchařské i okruhové stroje a sportovní prototypy, účast přislíbil i Robert Šenkýř s respekt budícím BMW M3 GTR, vystaven bude i prototyp PRC Ford, s nímž letos mostecký Michal Dolák bojoval v prestižním seriálu Sports Car Challenge.

 

Zajímavé pro mnoho návštěvníků budou jistě i tři ukázkové kurzy školy smyků. Budou mít pochopitelně omezenou kapacitu a přihlášky  k nim se budou přijímat ve startovní věži. Pro zájemce budou připraveny i prohlídky pracoviště závodního dispečinku.

 

Hlavním lákadlem ovšem budou volné jízdy po dráze. Žetony budou opět v prodeji za mírný poplatek ve startovní věži. Také tentokrát bude možné zájemcům sdělit jejich přesnou rychlost na konci cílové rovinky, aby si ověřili spolehlivost svých tachometrů. Kromě doprovodného programu s motokárami a čtyřkolkami se chystá ještě nabídka některých služeb motoristům. Zkrátka kdo přijde, neprohloupí.

 

 Motoristický den pro veřejnost 2005 bude ukončen v 17,00 hodin.

 

(20.10. 2005)

 

 

 

 

 

 Dušan Matouš

                                                                      http://www.autodrom-most.cz


 
 
Fotogalerie:   Za zákulisí 24 hodin Spa 2005 od Josefa Vrátila

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose