www.car.cz
 

Fabia Cup 2004 jde do druhého ročníku - na Šumavě v pěti
     tisková zpráva


Historicky největší počet identických vozů Škoda Fabia bude stát na startu úvodní soutěže 2. ročníku Škoda Fabia Rallye Cupu. Na klatovskou Mogul Šumava Rallye je přihlášeno pět posádek.

Vedle ostřílených a z loňska zkušených jezdců Michala Hory (obhájce celkového vítězství), Michala Fialy (loni druhý) a Antonína Nováka (v 1. ročníku skončil třetí) budou o první body do hodnocení Škoda Fabia Rallye Cupu bojovat dva nováčci: Vilém Kováč z Jablonce n. Nisou a Lubomír Vokál z Kralup nad Vltavou.

Zatímco devětadvacetiletý Kováč pojede velkou soutěž poprvé v životě (zatím startoval jen v rallysprintech) a chce podle vlastních slov především zjistit, jestli na to má, o dva roky mladší Vokál vstupuje za volantem soutěžního auta už do své šesté sezóny (ve třídě N1 obsadil mj. v roce 2002 druhé místo na Barum rally a v celkovém hodnocení mistrovství ČR skončil v témže roce třetí). "Zvolil jsem pro letošek přestup do lepšího auta a těším se na závodění za stejných podmínek pro všechny," uvedl Lubomír Vokál.



tisk info
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose