www.car.cz
 

Před Michalem Bursou je poslední závod roku 2005
     29.10.2005 15:33 - tisková zpráva


První listopadový víkend proběhne ve znamení posledního závodu této sezóny, Michal Bursa do Valencie jede v roli manažera týmu. Do sedla motocyklu BMW usedne opět Miloš Čihák.



Motocyklový závodník Michal Bursa se připravuje na poslední závod této sezóny. Stejně jako v případě britského Donnington Parku, tak i tentokrát ve španělské Valencii, absolvuje Michal závod v roli manažera týmu, když do sedla motocykl BMW K 1200R usedne opět nadějný jezdec Miloš Čihák. Důvod tohoto rozhodnutí je stejný jako v případě Donningtonu, tedy nedoléčené zranění malíčku.

 

Michal Bursa

"Již jsem myslel, že to bude s mým zraněným prstem v pořádku, ale poslední vyšetření ukázaly, že malíček stále není úplně zahojený. Poškození vazů se tedy nakonec ukázalo jako velmi vážné a ve své podstatě mě stálo celou letošní sezónu. Chtěl jsem, aby motorka jela i v posledním závodě a tak jsem se spojil s Milošem Čihákem, který na ní startoval již v Anglii. Miloš je velmi nadějný jezdec, který má kariéru teprve před sebou. Došlo ke vzájemné dohodě a ve Valencii pojede on.

 

Já cestuji do Španělska v roli manažera týmu, z této pozice bych chtěl k našim cílům říci pouze to, že bude důležité dobře zvládnout kvalifikaci a v ní dobře nastavit motocykl. Trať ve Valencii je velmi náročná, vedle dlouhé, cílové rovinky se jinak skládá pouze ze samých zatáček a je tedy velmi členitá. Bude důležité stroj připravit na tento náročný profil. Pro Miloše je to opět zcela nový okruh a tak si cíle nemůžeme klást nijak vysoko. Rozhodně však chceme přivést ještě lepší výsledek jak z Anglie a pokud by se k tomu podařilo získat nějaký bod, bylo by to jen dobré."

 

 

 

 

PR Moto Road Racing Agency

 

http://racing.motorkari.cz

www.bursa-michal.cz


 
 
Fotogalerie:   Galleria Ferrari, Maranello - foto Dan Rozkol

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose