www.car.cz
 

Jan Kopecký po druhém dni v Katalánsku na bodované osmé pozici .
     30.10.2005 10:00 - tisková zpráva


Salou, 29. října 2005
KATALÁNSKÁ RALLYE – DRUHÁ ETAPA

Na bodované osmé pozici je po druhém dni Katalánské rallye jezdec týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký. Přes závadu na převodovce v závěrečné rychlostní zkoušce patří Arminu Schwarzovi jedenáctá pozice, která zajišťuje bodový zisk pro tým do hodnocení značek.

Jan zajel na dnešním druhém měřeném úseku desátý nejlepší čas a posunul se nejprve na dvanáctou a vzápětí na desátou příčku. Sedmá pozice na RZ10 mu vynesla opět lepší umístění v průběžném pořadí a deváté místo si upevnil nejprve šestým nejrychlejším časem na RZ11 a dalším sedmým místem v závěrečném úseku dne. Do poslední etapy odstartuje pouhých sedm sekund za Antonym Warmboldem.

Pro Alexe Bengueho skončila soutěž na dnešní druhé rychlostní zkoušce, když byl nucen odstoupit z bodované pozice pro poruchu převodovky. Úvodní měřený úsek dne byl kvůli problémům s diváky zrušen, ale ještě předtím tu Alex zajel velmi slušný čas. Do závěrečné etapy francouzský jezdec nenastoupí.

Nedělní etapu tvoří pouze tři rychlostní zkoušky o celkové délce 66,08 kilometrů. Povedou na severozápad od Salou a na cílovou rampu přijede první vůz ve 13:30 SEČ.

Jan Kopecký: “Dnešek byl pro nás lepší a zajeli jsme pár dobrých časů. Ráno to ale bylo velmi těžké. Některé erzety byly na startu a v cíli suché, ale všude jinde bylo mokro. Když se nám podařilo zvolit správné pneumatiky, všechno bylo v pohodě a mohli jsme jet opravdu rychle. Zítra to bude zajímavé!“

Škoda Motorsport Media Team


 
 
Fotogalerie:   Horácká Rally 2005 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose