www.car.cz
 

Štěpán Vojtěch se rozloučí se sezónou ( a s WRC...) na Vsetínsku
     3.11.2005 22:13 - tisková zpráva


OMV  WURTH SPRINTRALLY VSETÍN 2005

 

u           Štěpán Vojtěch se rozloučí se sezónou

u           Společnost OMV vstoupila i do českého seriálu v rally

u           Novinka v podobě ceny o rallye sprintového „Skokana roku

 

S další novinkou vstupuje na scénu českého seriálu v rally společnost OMV, která již po několik sezón podporuje tým Štěpána Vojtěcha. Podobně jako v Německu a Rakousku se společnost rozhodla sponzorovat jeden z nejvýznamnějších závodů v domácím kalendáři - poslední podnik domácího šampionátu ve sprintrally ve Vsetíně.

Po bok závodu mistrovství světa OMV Rally Deutschland a známé rakouské OMV Waldviertel Rally se tak do kalendáře tohoto oblíbeného motoristického sportu postaví premiérová OMV - Würth sprintrally Vsetín.

O motivaci více tak má posádka Peugeotu 206 WRC Štěpán Vojtěch a Michal Ernst - vždyť vyhrát závod společnosti OMV se obzvláště počítá! Navíc mají co vracet svému rivalovi z letošní sezóny Václavu Pechovi, se kterým až do posledního závodu bojovali o titul.

K tomu přijeli nažhaveni z Rakouského Waldviertlu, kde sice po prvním dnu nabral téměř minutu a půl ztrátu. Ale druhý den se vrhli do stíhacího závodu a  přestože z pomyslného časového bochníku ukrajovali druhý den Myšák s Broukem tlusté krajíce, téměř dvouminutovou ztrátu smazat úplně nedokázali. Sobota byla opravdu parádní. Skvělé tratě, auto fungovalo, párkrát jsme si pěkně skočili...," popisoval Vojtěch své vítězství v druhém dni OMV Wadviertel Rally, kdy zůstala jeho posádka neporažena. Mocným finišem se jim tedy podařilo dojet na celkově druhém místě a  opět vyhrát zlatý kanystr, trofej pro vítěze soutěže mezi 12-ti OMV teamy

Vítězného ducha by si chtěli Vojtěch s Ernstem zachovat i v pátek a sobotu, kdy udělají tečku za svým vystoupením v letošním českém mistrovství ve sprintrally. Ve Vsetíně také nezapomenou na diváky a své fanoušky, které určitě pobaví některým ze svých podařených kousků. A určitě budou také držet palce všem posádkám v soutěži o „Skokana roku“, který dostane od společnosti OMV zlatý kanystr.

Vítězem této prestižní ceny se stane posádka, která oproti loňsku dosáhla největšího posunu v žebříčku vítězů rychlostních zkoušek ve všech rally sprintových závodů mistrovství MČR.


 
 
Fotogalerie:   Korsika 2005 od Martina Viďourka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose