www.car.cz
 

Porsche telefonuje přes Aliatel
     tisková zpráva


Praha, dne 19. ledna 2003 Portfolio společností a firem působících v automobilovém průmyslu, jimž Aliatel poskytuje telekomunikační služby, se rozšíří o další významnou značku. Společnost Porsche InterAuto CZ, výhradní dovozce a prodejce exkluzivní značky automobilů Porsche, začala využívat služeb předního alternativního operátora.

Aliatel poskytuje společnosti Inter Auto Porsche CZ telefonní služby s přímým (Business Call Direct - BCD) i nepřímým připojením (Business Call Smart - BCS). Služba BCD zajišťuje chod pražské centrály; službu na principu pevné předvolby operátora BCS využívají ke komunikaci další čtyři autosalony v České republice.
Ing. Jan Brabec, vedoucí IT Porsche Inter Auto CZ, je s rozhodnutím zvolit komplexní řešení od Aliatelu spokojen. „Nabídka Aliatelu nejlépe odrážela naše představy o spolehlivém a přitom ekonomickém řešení telekomunikačních služeb naší společnosti. Díky technologiím od Aliatelu coby výhradního poskytovatele hlasových služeb mají naše autosalony v České republice zaručenu vysokou kvalitu spojení.“

Miroslav Heráň, obchodní ředitel Aliatelu, k tomu dodává: „Jsme rádi, že jsme získali firmu, která je ve svém oboru obdobně významným hráčem, jakým je Aliatel mezi telekomunikačními operátory. I naší prioritou je vysoká kvalita poskytovaných služeb.“

Dalšími společnostmi z oblasti automobilového průmyslu, které využívají telekomunikačních služeb Aliatelu, jsou například firmy Scania Czech Republic s.r.o., Renault Česká republika a.s., Renault Trucks ČR s.r.o. či Škoda Auto a.s.

Porsche Inter Auto CZ

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřinná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto v Salzburgu, která se řadí k nejúspěšnějším a nejvýznamnějším podnikatelským subjektům v oblasti prodeje a servisu automobilů v Evropě. Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. investovalo do výstavby nových provozoven přibližně 1 miliardu Kč, čímž se zařadilo mezi největší investory v ČR. V sedmi provozovnách je zaměstnáno přes 450 českých zaměstnanců. V současnosti prodává Porsche Inter Auto CZ, spol. s r.o. ve svých autosalonech v ČR přes 5000 nových vozů a více než 1300 ojetých vozů ročně.

ALIATEL a.s.

poskytuje v garantované kvalitě výběr spolehlivých datových, telefonních a internetových služeb. Aliatel je držitelem mezinárodně uznávaného certifikátu kvality ISO 9001:2000 a zároveň prvním operátorem, který od července 2002 nabízí plnohodnotné telefonní služby v rámci volby operátora. Aliatel byl oceněn v rámci žebříčku Deloitte Fast50 pro rok 2003 jako nejrychleji rostoucí technologická společnost ve střední Evropě.

Akcionářská struktura Aliatelu je ze 60 % tvořena rozvodnými energetickými akciovými společnostmi (Severomoravská energetika, a. s., Jihomoravská energetika, a. s., Jihočeská energetika, a. s., a Západočeská energetika, a. s., mají po 10,33 %, Pražská energetika, a. s., a Severočeská energetika, a. s., po 9,33 %). Zbývajících 40 % akcií je v držení německé RWE Com GmbH & Co. oHG.

Další informace: Pavel Kaidl, PR Manažer společnosti Aliatel, tel./fax: 2 2525 3152, e-mail: press@aliatel.cz

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose