www.car.cz
 

Nový koncept pneumatik Continental pro Ford iosis
     15.11.2005 17:30 - tisková zpráva


Speciální výroba pneumatik pro koncept automobilu Ford:

Automobilka Ford představila na Mezinárodní Motor Show ve Frankfurtu (IAA) nový koncept vozu – Ford iosis. Speciálně pro tento vůz byla vyvinuta i nová koncepce pneumatik Continental. Koncept vozu Ford iosis přichází s novými designovými prvky, se kterými koresponduje i nový koncept pneumatik Continental.

Koncept Ford iosis je dalším krokem k autu budoucnosti, ve kterém je výkon vozu podporován i jeho designem. Continental pro tento vůz vyvinul speciální 20ti palcové  pneumatiky s inovativními  obvodovými drážkami a dezénem ve tvaru V.
Celek Fordu iosis dokreslují zajímavé hliníkové disky. Continental má s malosériovou výrobou pneumatik bohaté zkušenosti.

Tyto pneumatiky jsou určeny zejména pro koncepty vozů nebo na výstavy a je velmi důležité, aby jejich vývoj probíhal v úzké spolupráci s designovým oddělením výrobce automobilu.

 "Nový, nápaditý dezén v kombinaci s individuálně navrženou bočnicí je pro tuto pneumatiku specifický“, komentuje Peter Bogenschütz, šéf oddělení designu společnosti Continental.
 

   "Continental s Fordem spolupracuje už mnoho let, a to jak v oblasti pneumatik pro koncepty vozů, tak i v dodávkách pneumatik Continental pro standardně vyráběné automobily Ford, " shrnuje Jörg Göner, manažer první výbavy pro Ford.

Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2004 dosáhla obratu 12,6 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 81.000 lidí.

Continental je oficiálním partnerem Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM, které se bude konat v Německu. Další informace najdete na adrese www.conti-online.com a www.ContiFanWorld.com.

Otrokovice, listopad 2005 

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
 
Fotogalerie:   Off Road Marathon 2005 Pohořelice od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose