www.car.cz
 

Neoficiálně : Představenstvo ŠA ukončilo trápení týmu Škoda Motorsport
     17.11.2005 01:59 - Pavel Jelínek


Již delší  dobu se  ví  o tom, že  právě v těchro dnech má  přijít rozhodnutí o  ukončení nebo neukončení   činnosti německo  českého  týmu Škoda Motorsport. To označení národností uvádím zcela záměrně, neboť  prvně jmenovaná parta  má   nejspíš  lví podíl na naprostém nefungování tohoto  týmu a  na   velmi mizerných  výsledcích. Jak se jednoznačně ukázalo  při posledním startu týmu v Austrálii.

I když na druhou stranu  to mohl  být i záměr některých  jedinců  o   maximální  snížení "ceny" týmu a urychlení  toho, aby  se automobilka  této  "přítěže" co nejrychleji  zbavila. ( !!)

A právě nyní už je jasno, i když zatím   neoficiálně!!! Jak uvedl  kolega  Martin Straka z Deníku  SPORT, představenstvo  automobilky  již  rozhodlo a to pro  zrušení  stávající podoby týmu s podporou továrny !!!

Vozy Fabia WRC ale budou ve světové rallye pokračovat a to v soukromých rukou!!

Soutěžní speciály Fabia WRC, náhradní díly k nim i další zařízení převezmou soukromé stáje a  to překvapivě dokonce  DVĚ. Jedna česká a druhá zahraniční. Zdá se tedy, že dojde na slova různých  věšteb na  téma  budoucnosti týmu i jeho obsazení.

Ještě v sobotu sice  Jan Kopecký  nic na toto  téma  nepotvrdil, ale tvářil se   tajemně :-)). Právě on by  ale měl být jezdcem českého týmu a další zcela neoficiální  informace   tvrdí, že  vedle něj  by se mohl objevit  Colin McRae, což by byla jistě výborná kombinace. Ale zatím je to pořád jenom zcela neoficiální  zpráva  a  sen.

Druhý tým bude složen  pravděpodobně jen ze zahraničních jezdců a jeho složení má připravovat Němec Armin Schwarz, který konečně opustil   volant Fábie WRC, a další zkušený závodník Rakušan Raimund Baumschlager.

V této souvislosti se hovoří o jménech jejich mladičkých krajanů Andrease Aignera a Quirina Müllera.

Na oficiální  zprávu netrpělivě   čekáme. Uvidíme, co je na   neoficiálních  informacích, které  přicházejí z růných směrů, pravdy.....


 
 
Fotogalerie:   Austrálie 2005 a skvělý Colin s Fábií WRC

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose