www.car.cz
 

Druhý den Jakuba Smrže IRTA testů v Barceloně
     tisková zpráva


Jakub Smrž obsadil nakonec po dvou testovacích dnech 12. pozici.

„Kuba“ Smrž dokázal, že je těsně před začátkem sezóny ve skvělé formě. Jihočech startující v holandském týmu Arieho Molenaara byl dnes jedenáctým nejrychlejším z celého pole 29 jezdců. Celkově tak obsadil po dvoudenním testování skvělé 12.místo, časem 1:49,421, kterého dosáhl v závěru dnešního odpoledního tréninku. Bez zajímavosti není ani fakt, že dokázal porazit továrního jezdce Hondy a loňského vicemistra světa Itala Roberta Rolfa.

Jakub Smrž  „Chování zadního tlumiče se oproti včerejšku zlepšilo, ale jaksi to stále není ono. Navíc jsem se dnes potýkal s nějakým přesně nespecifikovaným elektronickým problémem. Z toho pramení menší počet kol, než jsem já i tým očekával. Navíc ještě byla testovací sekce několikráte přerušena po nebezpečně vypadajících pádech jiných jezdců. V závěru nás ještě navíc o hodinu okradla průtrž mračen. V nastavení převodovky a dopilování jiných drobností jsme se však vydali opravdu správným směrem. Nemohu říci nic jen to, že tým i já jsem opravdu s dosavadním testováním spokojeni. Dokázal jsem svůj čas z loňska vylepšit skoro o 1,4 sekundy a to je opravdu velký skok“.

Celý tým bude zítra cestovat na jih Španělska k druhému oficiálnímu testu, jenž se bude konat o víkendu na závodišti v Jerezu.

Tisková zpráva 4/2004, ze 25.03.2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose