www.car.cz
 

Vyjádření JM Engineeringu k prohlášení p.Trněného
     29.11.2005 18:10 - tisková zpráva


Vyjádření k prohlášení p.Trněného

Rádi bychom touto cestou reagovali na vyjádření vydané 29. listopadu 2005 panem Karlem Trněným a uvedli na pravou míru také některé další zavádějící informace, týkající se společnosti JM Engineering.

Viz článek : Trněný - V JM Engineeringu neumí počítat do čtyř? Prahu nemá s čím jet.

Pokud jde o start pana Trněného v Praze, v  termínu konání Pražského rallysprintu dostali přednost klienti, kteří se společností JM Engineering startovali pravidelně v průběhu letošního roku. Vzhledem k tomu, že se ve stejném datu jede rovněž na několika dalších místech, nejsme bohužel schopni zajistit panu Trněnému vůz, za což se mu samozřejmě omlouváme. Do včerejšího dne jsme se snažili zajistit náhradní řešení v kooperaci se společností M-Sport, nicméně naše snaha vyzněla z časových důvodů naprázdno.

Dále hodláme předejít dalším spekulacím, týkajícím se startu Václava Pecha s vozem Toyota Corolla WRC. Smluvní partner, s nímž měl p.Pech uzavřenou dohodu, ve stejném termínu startoval na RallyShow Monza. Je tedy více než logické, že vzhledem k posunu termínu konání Setkání mistrů v Sosnové nemohl být vůz fyzicky přítomen na dvou místech současně. Navíc, JM Engineering v této kauze figuruje pouze jako přípravce vozu.

Závěrem nám dovolte ještě doplnit informaci ke startu p. Grzyba na Rajdu Barborka, který se jede ve stejném termínu jako Pražský rallysprint. Vzhledem k tomu, že polský pilot nedodržel podmínky smlouvy, kterou na začátku roku 2005 podepsal, byla mu tato již dříve vypovězena.

Neradi bychom touto cestou vyvolávali jakoukoliv „mediální přestřelku“, přesto však považujeme za nutné reagovat na výše uvedená témata. Závěrem bychom se ale nicméně ještě jednou rádi omluvili p. Karlu Trněnému za vzniklou situaci, která nás rozhodně netěší.

Miroslav Houšť
JM Engineering Zlín


 
 
Fotogalerie:   Expedice Austrálie 2005 s Tatrou 805 / 4

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose