www.car.cz
 

MotoGP: třídenní oficiální testy budou i na obrazovkách
     tisková zpráva


Světoznámý okruh bude po druhé za sebou hostit oficiální testy MotoGP. Na třídenní akci, která se bude konat 26., 27. a 28. března, se poprvé na jednom okruhu setkají všechny týmy kategorie MotoGP. Tyto testy napíší velmi zajímavý prolog k nové sezóně, ve které bude poprvé používán nový oficiální časovací systém.

V nedělním televizním přenosu (45 minut) budou mít diváci možnost sledovat klání o automobil BMW Z4 pro nejrychlejšího jezdce a dále první kolo soutěže o Cenu BMW (BMW Award – MotoGP Best Qualifier 2004), která bude na konci sezóny udělena nejlepšímu jezdci. Ten bude odměněn špičkovým automobilem BMW 645Ci, který patří do top nabídky německé automobilky. Cena je velkou motivací pro všechny jezdce a týmy k posouvání limitů závodních strojů. Pro všechny to bude první příležitost k náhledu na to co lze od jezdecké soutěže očekávat.

V loňském roce touto dobou všechny šokoval Loris Capirossi, když na nové verzi Ducati Desmosedici zajel fantastický čas a odjel v novém voze BMW 330 Cd. Capirossiho překvapivá forma předznamenala události příští. Nejprve umístění na stupních vítězů v Suzuce a dále historicky první vítězství pro italskou továrnu na okruhu de Catalunya.

Druhé a poslední oficiální testy MotoGP se budou konat příští týden v Jerezu. Třída 125cc dostane prostor 27. - 28. března, následovat budou motocykly obsahu 250cc 29. - 30. března a vše završí královská kategorie MotoGP 31. března - 1. dubna.

AMD Brno
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose