www.car.cz
 

Bahrain: V posledním závodě FIA GT Lacko se Saleenem dojel, byť bez bodů
     1.12.2005 13:11 - tisková zpráva


Přesně týden po závodech ve Spojených Arabských Emirátech se minulý pátek 25. 11. 2005 jel poslední ze závodů seriálu mistrovství světa FIA GT.

Adam Lacko, který i zde startoval s německým týmem Konrad Motorsport, si ani tentokrát nepřál nic jiného, než aby vůz, jako vždy perfektně připravený, vydržel náročné horké klima po celou dobu tříhodinového závodu. Startoval jako první jezdec dvoučlenné posádky (Lacko-Konrad) ze čtrnáctého místa startovního roštu.

Dobrou jízdou po startu se propracoval na desátou příčku a už se zdálo, že jej bez problému po hodině jízdy vystřídá čekající Konrad. Ale krátce před střídáním nevydržela jedna z matic levého předního kola a Lacko musel do boxu zajet na třech kolech!

Týmu se podařilo závadu rychle opravit a Konrad mohl pokračovat v dobře rozjetém závodě. Zdržení znamenalo ztrátu dvou příček, ale výborné konečné 11. místo si oba jezdci (Adam Lacko pak Konrada ještě jednou střídal) už vzít nenechali.

 

oficiální stránkly týmu :  http://www.csms.cz


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko - FIA GT v Číně 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose