www.car.cz
 

Oficiálně: K některým nejasnostem ohledně startovného v PČRR 2006.
     5.12.2005 15:56 - tisková zpráva


PČR v rallye 2006 potřetí (5.12.2005)

 

Rádi bychom touto formou upřesnili některé nejasnosti ohledně startovného v PČRR 2006.

 

V poslední zprávě jsme uvedli, že startovné pro rok 2006 v rámci PČRR bude v rozpětí od 0 do 6000 Kč. Taktéž jsme uvedli, že RSP jako promotér PČRR nebude nijak zasahovat do volby jednotlivých pořadatelů, jak vysoké startovné pro svůj podnik zvolí.

 

Při jednání RSP se zástupci jednotlivých pořadatelů podniků PČRR 2006 byly i přes tuto „volnost“ ve stanovení výše startovného dané jasné limity pro jednodenní i dvoudenní soutěže. Jednodenní – startovné max. 4000,- Kč, dvoudenní – startovné max. 6000,- Kč.

 

Věřím, že snad není problém si z výše uvedeného odvodit, že startovné bude možná opravdu různé, ale uvedené hodnoty prostě nepřesáhne.

 

Snad jen okrajově mohu zmínit, že právě RSP počítá v rámci svých závodů z konceptem startovného, které bude jistou formou odměny pro posádky, které budou v PČRR startovat pravidelně.

 

Co je jistě také důležité, RSP vede jednání s pojišťovnami o systému pojišťování jezdců. Výsledkem by měla být skutečnost, že v uhrazeném startovném bude mít jezdec uhrazeno i pojištění - samozřejmě bez jakéhokoliv navýšení startovného. Snad pěkný bonus...

 

 

Jirka Rozsypal

Rallye Sport Promotion v AČR

www.rallyesport.cz

www.rallyesport-pohar.cz


 
 
Fotogalerie:   Rallye Střela 2005 od Pavla Kacerovského

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose