www.car.cz
 

Brněnský Automotodrom - podepsáno a prodáno !!
     12.12.2005 11:53 - Pavel Jelínek


Novým majitelem brněnského automotodromu - Masarykova okruhu -  se stala brněnská společnost A.B.R. Invest. Představitelé společnosti se zatím nechtějí  vyjadřovat k dalším plánům a třeba  ke změnám na některých postech ve vedení okruhu.  

Ale také A.B.R. Invest chce do budoucna pokračovat v pořádání vrcholných podniků, jak  bylo původně naplánováno.

Především to bude mistrovství světa silničních motocyklů už  proto, že předsedou představenstva firmy je Karel Abraham, otec českého motocyklového závodníka, který letos startoval v kompletním  seriálu MS třídy stopětadvacítek. A mimochodem v příštím roce  by měl mít Abrahám vlastní závodní  tým se dvěma  jezdci - Karlem Abrahámem juniorem a Jakubem Smržem. První jmenovaný pojede opět stopětadvacítky, druhý pak dvěstěpadesátky, jak již jsme ostatně informovali na jiném místě před několika dny.

Připomeňme i bohatou nabídku pro  fandy automobilových závodů: ti  mohou v Brně vidět  kromě domácího  šampionátu seriál FIA GT, mistrovství světa cestovních vozů, či formulový seriál A1GP, v němž o víkendu Tomáš Enge a  český tým opět vybojoval  třetí místo. Příští sezona tak pravděpodobně nezaznamená větších změn proti plánům. ( i když jinak uvedené MS a A1GP budou  novinkami!!)

Noví majitelé mimochodem plánují také modernizaci areálu Masarykova okruhu. Další informace představitelé společnosti zveřejní až v příštích dnech po schválení aktu valnou hromadou.

Původním vlastníkem byla společnost Rafas Holding, která byla majoritním vlastníkem okruhu od roku 2001. 


 
 
Fotogalerie:   Rally aneb závod pro veřejnost i profiky od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose