www.car.cz
 

Emil Triner by měl dál jet s Hůlkou, ale ....
     13.12.2005 11:27 - Pavel Jelínek


Některá poměrně  renomovaná  média nedávno    zmínila informaci, že  s rallye  končí  dlouholetý spolujezdem Emila Trinera Miloš Hůlka. Nicméně podle  Emila to  není pravda a oblíbený jezdec neví, jak na  to  kdo přišel. Není to pravda!

To je tedy jistě  dobrá zpráva, že osvědčená dvojice  nadále zůstává spolu. Nicméně horší  je to s vyhlídkami na  příští  sezónu vůbec. Problém je totiž samozřejmě  ve finančním zajištění sezóny. "Běhám  kde se dá a sháním prachy, ale zatím moc nemáme," zmínil před pár dny v Praze  Emil Triner.

Emil  s Milošem by jistě nechtěli následovat třeba  úřadujícího mistra republiky a přestoupit do  produkčního  vozu. Tedy  o veliký krok zpátky, jak si přejí  soudruzi  z FAS a pantáti našeho  i  evropského motorsportu  vůbec. :-(((

Jenže  vůz WRC je hodně drahá záležitost a navíc letošní konkurence   - zdá se- bude hodně ubohá. I v oné takzvané  Supersérii,  vypsané  právě  pro nejsilnější  vozy.

Takže uvidíme, co bude dál. Do startu nové  sezóny  zbývá  již jen   pár týdnů. A v kterém  šampionátu a s čím se Triner s Hůlkou vlastně nakonec objeví.


 
 
Fotogalerie:   Pražský rallysprint 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose