www.car.cz
 

Několik otázek pro Pavla Jelínka, šéfredaktora tohoto webu atd atd...
     13.12.2005 13:40 - Mercurex


Jedním z členů redakčního týmu  televize TVB1 je Pavel Jelínek, který připravuje  především motoristický magazín MotorTip a motoristické zpravodajství této televize všeho druhu. Mimochodem je držitelem dvou titulů Motoristický novinář  roku, kterým jej ocenil ÚAMK, tedy opravdu člověk na svém místě. franck muller replica

 

Zároveň připravuje coby  šéfredaktor i tento  web a tak článek  připravený pro  časopis NewsExpres přetiskujeme také......:

 

Věk:

Pár let přes  čtyřicítku. Vlastně jen v televizi působím již nějakých 16 let, v médiích pak ještě mnohem déle …. MotorTip byl vlastně  ještě dřív, než vlastní TVB1. Ta vznikla   až o zhruba rok později a pomáhal jsem  ji také rozjíždět… Ještě před tím jsem dělal jiný oblíbený motoristický magazín na jiné televizi – Motormix na Primě

 

Znamení:

Ryba

 

Povolání:

Motoristický novinář na volné noze. Kromě televize spolupracuji také s řadou  předních  závodních  týmů a  s řadou  pořadatelů, kterým  pomáhám s medializací jejich  úspěchů a  akcí. Zároveň připravují také internetové motoristické  stránky www.car.cz a www.motormix.cz, které snad patří k nejlepším u nás.

 

Tvoje oblíbené jídlo ?

Oblíbených jídel mám spoustu. Kuřátko na různé způsoby, kuřecí  řízečky, svíčková, vepřo  knedlo,  bramboráky,  čína ..….J)). Z nápojů preferuji  domácí moravské víno.

 

Co určitě nepozřeš ?

Jím skoro vše, ale   nemusím  rýži nebo třeba  různé mořské  potvory. Skoro taky nepiju  pivo, i  když má postava na to nevypadá. Správný muž ale musí být  kus chlapa a  ne  nějaká   podvyživená vychrtlina, která si  k obědu dává  jednu ředkvičku a k večeři malé jablko…

 

Jaká je Tvoje představa ideální dovolené ?

Teplo, vyhřáté moře, ještě lépe s bazénem. Vždy jsem si přál mít  tam s sebou  kolo a večer někam vyrážet…, ale zatím mi to nevyšlo. No a v zimě pak  běžky a  hromady prašanu třeba na Vysočině, která je za humny.

 

Bez koho, bez  čeho si svůj život nedovedeš představit ?

Obrátil bych to. Dokázal bych  si život  představit bez hlupáků, neschopných blbů a  různých darmožroutů a vyčůránků. Počínaje  těmi  úplně nahoře, včetně  politiků jakýchkoliv stran…. Boj s hlupáky je strašně unavující a nejspíš bohužel nekonečný…..

 

 

Ovlivňuje Tvoje povolání i Tvůj soukromý život ?

Samozřejmě ovlivňuje. Ani náhodou nemám klasický pracovní týden. Závody se jezdí obvykle v sobotu a v neděli. Potom se musí připravit  texty a vše vymyslet, pak se to celé namluví  a postříhá. Je to časově hodně náročné.

 

 

Jak trávíš volný čas ?

Víkendy trávím obvykle na závodech J)). A dalšího času již moc nezbývá. Nebo třeba vyrážím do okolí na kole, či alespoň na  procházky s přítelkyní Ájou s naším  Maxipsem Fíkem.

 

Je něco, co si chceš v životě ještě  rozhodně splnit ?

Najít  mezi závody i nějaké volné termíny na dovolenou  u moře nebo na  běžky. No a vidět  nějakou pořádnou světovou  rallye, či třeba vytrvalostní závody v Le Mans, DTM, trucky  a podobně J)

 

Co Tvůj vztah  k opačnému pohlaví ?

Teď mám již přes sedm let snad konečně  tu pravou, skromnou  a rozumnou partnerku …..

( Právě tak mi to poručila, či doporučila  napsat ......... :-))))) )

 

 

V dětství má každý nějaký se, čím by chtěl být. Jaký byl ten Tvůj ?

Samozřejmě jsem chtěl být  automobilovým závodníkem. Nebo alespoň testovacím jezdcem, či  řidičem tiráku. Nikdy jsem na závodění  ale neměl dostatek miliónů a nedokážu je  shánět u sponzorů. No, nyní by mně stačilo,  kdybych sehnal nějakého  sponzora alespoň pro MotorTip, abych jej mohl  připravovat na  profesionálnější  úrovni. Je to pro mě spíš  koníček, než práce J).

 

Tak  na viděnou v televizi nebo aspoň na internetu.


 
 
Fotogalerie:   Pavel Jelínek, tvůrce tohoto webu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose