www.car.cz
 

Novým marketingovým ředitelem Scania Czech je Čech
     4.1.2006 00:12 - tisková zpráva


Změny ve vedení Scania CZ


Praha, 3. ledna 2006 – Novým marketingovým ředitelem Scania Czech Republic s.r.o. a Scania Slovakia, s.r.o. byl od 1. ledna 2006 jmenován Ing. Martin Benda (37). Ve funkci nahradil Johana Karlssona, který se po třech letech ve Scania CZ vrátil zpět do mateřské firmy ve Švédsku.

Martin Benda je absolventem Vysoké školy dopravy a spojů v Žilině, kde vystudoval obor Provoz a ekonomika silniční  a městské hromadné dopravy. Svou profesní kariéru zahájil v Ústavu dopravního inženýrství Hlavního města Prahy.

Od roku 1992 pracoval ve společnosti Shell Czech Republic a.s., kde působil na různých pozicích. Poslední tři roky zastával funkci vedoucího oddělení prodeje maziv pro dopravní prostředky  v České republice, Slovensku a Maďarsku.

Svoji novou pozici ve společnosti Scania, vnímám jako příležitost zúročit své dosavadní zkušenosti a přispět tak k posílení pozice značky Scania v regionu střední Evropy. Každá obchodní a servisní společnost, pokud chce být dlouhodobě úspěšná, musí své aktivity podřídit uspokojování potřeb svých obchodních partnerů.

Proto se budu snažit pečlivě naslouchat současným i potenciálních zákazníkům a jejich náměty realizovat,“ uvedl Martin Benda.

Scania Czech Republic s.r.o.    Mmd Public Relations Czech Republic
Martina Jirásková                    Radka Strachotová


www.scania.cz


 
 
Fotogalerie:   Manfred Stohl a P 307 pro sezónu 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose