www.car.cz
 

Tři posádky Rallye Sport Promotion se pustí do boje se soupeři i závějemi
     4.1.2006 12:48 - tisková zpráva


Tři posádky Rallye Sport Promotion se pustí do boje se soupeři
i sněhovými závějemi na 24. ročníku mezinárodní IQ-Jännerrallye 2006

 

 

Mimořádná nadílka čerstvého sněhu, která v posledních dnech zasypala celou ČR nešetřila ani okolí rakouského Freistadtu, kde pořadatelé připravují na tento víkend první podnik MMČR v roce 2006.

 

Protože se Rallye Sport Promotion v letošním roce zaměří především na MMČR, vypraví do tohoto sněhem zavátého kraje celkem tři posádky.

 

První posádkou je Ludvík Otto s Miroslavem Fantou, startující s vozem Subaru Impreza WRX STi 05. V této posádce došlo k výměně spolujezdce - většinu závodů v loňském roce Ludvík startoval se svojí manželkou Renátou, kterou pro celou sezónu 2006 nahradí Mirek Fanta. Společně tak s novým vozem, který se již připravuje, budou jistě bojovat o co nejlepší umístění v rámci MMČR.

 

Zřejmě veřejným tajemstvím je start Achima Mörtla v barvách RSP na této soutěži. I „Akime“ spolu se Sigim Schwarzem a jejich vozem Subaru Impreza WRX STi budou jistě bojovat o maximální umístění, a to nejen „na Jänneru“, ale i v celém MMČR 2006. O spolupráci Achima a RSP v celé sezoně 2006 přineseme oficiální tiskovou zprávu po prvním závodě, spolu s dalšími informacemi o plánech RSP v roce 2006.

 

S velkým očekáváním bude celý tým sledovat start juniora Lukáše Veselého, který už na Horácké Rallye v loňském roce ukázal, že se nebojí ani velkých soutěží ani velkých soupeřů. Tento víkend odstartuje první závod s vozem Honda Civic 1,6, nepočítáme-li Pražský rallyesprint, kde si tento vůz poprvé osahal.

 

Na horkém místě vedle Lukáše usedne Honza Paulik, který je pro tento závod prakticky nouzovou alternativou, protože tým RSP o spolujezdci pro Lukáše stále jedná. V dalších závodech MMČR tak opět usedne vedle Jirky Rozsypala, který měl být třetí nasazenou „subkou“ na Jänneru, ale z důvodu nedokončených prací na autě tomu tak není.

 

 

Press RSP 4.1.2006


 
 
Fotogalerie:   GIGA FOTOGALERIE - česká sprintrallye 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose