www.car.cz
 

Nový šéf marketingu Audi v České republice je Jiří Hauptmann
     4.1.2006 18:43 - tisková zpráva


Novým marketingovým managerem, zodpovědným za ATL i BTL aktivity Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group, která je generálním importérem vozů Audi do České republiky, byl jmenován ing. Jiří Hauptmann (26). Na této pozici vystřídal Tomáše Velka, jenž ze společnosti odešel.

Jiří Hauptmann je absolventem Hospodářské fakulty Technické univerzity v Liberci a do svého nynějšího jmenování působil v oddělení marketingu Audi.


Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations,

Tiskové informace, ceníky a technická data v el. podobě najdete na www.audi.cz


Audi je celosvětově uznávaným předním konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už jedenáct let nepřetržitě rostou, v roce 2004 automobilka Audi prodala 779 441 vozů, přičemž 70 procent z tohoto množství automobilka exportovala mimo Německo. Nejvýznamnějším exportním teritoriem Audi jsou USA, kde se v témže roce prodalo 77 917 vozů. V současné době u Audi pracuje přes 50 000 zaměstnanců.
Také v ČR si Audi už řadu let drží čelní pozici mezi importéry vozů prestižní třídy.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Audi, jako robot z filmu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose