www.car.cz
 

Vojtěch a Kopecký společně testovali na sněhu v Rychnově nad Malší. FOTO !
     5.1.2006 15:57 - Pavel Jelínek


Úvodní soutěž českého šampionátu je  tady. Dneš společně  absolvovali sněhový test Štěpán Vojtěch a Jan Kopecký. Fotografie z něj již najdete ve fotogalerii zde.
 
"Testovalo se dnes dopoledne v Rychnově nad Malší. Byla to paráda, takhle zblízka si vychutnávat průjezdy Peugotu WRC a kitové Fabie," radoval se autor  snímků Ivo Nesrovnal, který naši  galeii bude tradičně zásobovat také fotografiemi z vlastní soutěže.
 
Otázka zůstává nad povrchem, na kterém se nakonec  pojede. Sněhu jsou  sice všude hromady, ale na vlastních vozovkách  je posoleno a spíše  mokro, než  sníh !!
 
"Většina hlavních tahů je důkladně prosolená a tedy mokrá se zbytky rozježděného sněhu. Naštěstí na RZtách zatím sníh je, ale i tam v nejfrekventovanějších místech pomalu mizí. Bohužel se pořadatelé na 2 RZ "poučili" od Klatovských pořadatelů a výraznou část prosolili (vždyť asi závodníci mají dost financí na hřebíkové pneu).

Ale podvečer opět začalo trochu sněžit. Pevně věřím, že ještě nasněží, abychom nemuseli řešit problémy s mokrými částmi RZ.

Dostávám hodně otázek, jaká divácká mohu doporučit. Myslím si, že ať si kdokoliv najde jakékoliv místo, pak na sněhu bude spokojen. Pouze bych doporučil, jezděte na pořadatelem označená divácká místa. Všude jinde bude díky sněhu obrovský problém s parkováním a navíc se budete brodit místy až po pás ve sněhu. Pořadatelem označená
místa jsou velmi kvalitně připravena jak pro parkování, tak pro vlastní dívání," radí  navigátor Karla Trojana Petr Řihák.
 

 
 
Fotogalerie:   Test Kopeckého a Vojtěcha na Jänner rallye

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose