www.car.cz
 

Audi přináší zdarma luxusní výbavu pro modely A3 a A4
     11.1.2006 17:37 - tisková zpráva


Nové pakety budou v nabídce do 30. června

Dovozce Audi připravil pro své modelové řady A3 a A4 mimořádné zvýhodnění, které dále obohatí jejich již tak velmi rozsáhlou sériovou výbavu. Všechna provedení modelu Audi A3 budou mít nyní díky paketu CITY k základní výbavě navíc xenonová světla Plus včetně denních potkávacích světel, informační systém řidiče, Audi parking system a osvětlená kosmetická zrcátka ve slunečních clonách. Celková výhoda pro zákazníka může činit až 50 821 Kč.

Základní výbava všech provedení modelu Audi A4 Limuzína a Avant se rozšiřuje o paket EXTENDED, který zahrnuje xenonová světla Plus, 17“ litá kola ve hvězdicovém designu, střední loketní opěrku, tempomat a sportovní volant. Úspora tak může v závislosti na zvolené motorizaci dosáhnout až 79 758 Kč. U verze Audi A4 Avant je navíc možnost odpočtu DPH.

Nabídka je množstevně limitovaná a platí do 30. června 2006.
Import Volkswagen Group s.r.o., Divize Audi/Public Relations,

Tiskové informace, ceníky a technická data v el. podobě najdete na www.audi.cz

 

Audi je celosvětově uznávaným předním konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už jedenáct let nepřetržitě rostou, v roce 2004 automobilka Audi prodala 779 441 vozů, přičemž 70 procent z tohoto množství automobilka exportovala mimo Německo.

Nejvýznamnějším exportním teritoriem Audi jsou USA, kde se v témže roce prodalo 77 917 vozů. V současné době u Audi pracuje přes 50 000 zaměstnanců.
Také v ČR si Audi už řadu let drží čelní pozici mezi importéry vozů prestižní třídy.


PR


 
 
Fotogalerie:   Tatry Lopraisova a Tomečkova týmu na Dakaru 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose