www.car.cz
 

Vítěz Big Brother „Šrek“ si koupil jetou Octavii 4x4
     19.1.2006 16:21 - tisková zpráva


Vítěz Big Brother „Šrek“ si koupil Octavii v AAA AUTO
 
David „Šrek“ Šín se rozhodl utratit část své desetimilionové výhry v reality show Big Brother za auto. Pro jeho nákup zamířil do pražského autocentra AAA AUTO, kde si vybral zelenou Škodu Octavii TDi combi s pohonem 4x4, který se mu při současných sněhových podmínkách rozhodně bude hodit při výletech na hory i při cestách za novými pracovními povinnostmi. Jako „poradce“ si s sebou vzal Milana „Mikeše“ Peška, kterého v nabídce AAA AUTO zaujal výstavní sportovní Dodge Viper.


„Teď na začátku roku je nákup ojetého auta asi úplně nejvýhodnější. V AAA AUTO navíc v současné době nabízíme slevu 5 000 až 20 000 Kč, kterou jsme  samozřejmě rádi poskytli i Davidu Šínovi.

Mohli jsme díky našemu velkému výběru okamžitě zareagovat i na jeho přání pořídit si auto s pohonem 4x4, kterých je teď u jiných prodejců ojetin nedostatek,“ říká Magdaléna Drsová, tisková mluvčí AAA AUTO.

 


PR AAA AUTO a. s.


 
 
Fotogalerie:   Testy lanceru u Zlína na Monte, foto A. Struginov

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose