www.car.cz
 

Ferrari představilo svůj nový vůz F 248 v Mugellu
     26.1.2006 11:45 - Administrátor


Na pozvání týmu Ferrari se redakce našich stránek zúčastnila představení nového vozu pro letošní sezónu s označením  F 248.

Akce se konala na okruhu v Mugellu, který tým Ferrari vlastní. Akce byla určena pouze pro pozvané, takže se zde nesešlo tolik lidí jako na předchozích akcích -loňské ukončení sezóny Ferrari days nebo na akce v předchozích letech. Malá skupinka nejvěrnějších diváků a novináři mohli vidět Michaela Schumachera odkroužit  40 kol a v 13.30 h slavnostní focení vozu s piloty a vedením týmu Ferrari. Víc nedovolilo počasí, resp. teplota pohybující se kolem 2°C. Dodavatel pneumatik Bridgestone sice s kamionem přijel, ale gumy do takové teploty neměl, proto bylo představení nového vozu spíš symbolické.

Vůz bude testován podle ředitele týmu Jeana Todta v příštím týdnu ve Valencii a pak v Bahrajnu. Na otázku kolik vozů je momentálně připraveno k testování odpověděl:" V současné době máme připraven jeden vůz, další budou začátkem února."

Důležitou součástí představení nového vozu byla konference s jednotlivými členy týmu. Otázky pokládali různí novináři ( budou označeni jako "redaktor" ).

Další informace ZDE.

Zdroj: Formule-1.cz

člen skupiny automedia.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose