www.car.cz
 

Petr Válek s rakouským týmem Renauer Motorsport pojede i FIA GT 2006.
     1.2.2006 12:15 - Pavel Jelínek


Ostravský jezdec Petr Válek bude také letos pokračovat ve své spolupráci  s  rakouským týmem Renauer Motorsport. V jeho barvách by se měl  zúčastnit zhruba  pěti letošních závodů  prestižního šampionáítu FIA GT.

Tým má v plánu starty v kompletním MS, tedy FIA GT 2006. Navíc se bude tradičně objevovat i v českém šampionátu, pokud nedojde k termínovým kolizím. Jeden  ze závodů gétéček se pak  na začátku sezóny pojede také na  Masarykově okruhu v Brně.

Týmovým kolegou Válka bude zkušený Němec Wolfgang Kaufmann a další jezdci. Jistě zajímavou novinkou bude přechod rakouského  sjezdaře a držitele  stříbrné  olympijské medaile Hanse  Knausse do  žlutého Porsche 911 GT 3 v barvách týmu Renauer Motorsport.

Další podrobnosti připravujeme do  oficiální tiskové zprávy.

Představení týmu proběhlo  včera v rakouských Alpách na známém Semmeringu. Brzy na našich stránkách najdete i  fotografie z této akce.

V polovině ledna se Petr Válek společně s týmem K§K zúčastnil 24 hodinovky v Dubaji, o které jsme informovali na jiném místě.

oficiální stránky týmu : http://www.renauer-motorsport.at/


 
 
Fotogalerie:   24 hod Dubai 2006 a tým K§K, foto P. Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose