www.car.cz
 

Dolák a Šenkýř na výstavě Motosport 2006
     23.2.2006 06:57 - Vladimír Rožánek


V termínu 24.2. – 26.2. 2006 se v Praze-Letňanech bude konat výstava Motosport 2006, na které mimo jiné, uvidíte mosteckého pilota Michala Doláka s prototypem PRC Ford F1 a Roberta Šenkýře, trojnásobného Mistra Evropy v závodech do vrchu, s jeho okruhovým vozem BMW GTR.

 

Michal Dolák má za sebou starty s Pick-upem, BMW M3,2, Octávií a s Porsche ve FIA GT.  V posledních dvou letech již pravidelně usedá za volant prototypových vozů v Euroserii SCC a jako host startuje v MMČR na okruzích divize 4. Mezi největší úspěchy můžeme zařadit celkové 3. místo v nejsilnější divizi 1 Sports Car Challenge 2004, tehdy ještě se strojem PRC BMW 3,0. V loňském roce vyměnil Michal spolu s týmem Cardo Racing techniku.

 

Právě nový prototyp PRC Ford F1 uvidí návštěvníci výstavy. Jedná se o prototyp s motorem Ford Cosworth F1 DVR 3,5 l o výkonu 620PS. V loňském roce se s vozem Michal zúčastnil závodů Euroserie SCC, kde docílil celkového pátého místa v nejsilnější divizi sportovních prototypů.

 

Jako hostující jezdec dosáhl i na dobré umístění v MMČR D 4 na okruzích, kde startoval ve vytrvalostních tříhodinových závodech společně s Robertem Šenkýřem, kterého známe, jak ze závodů do vrchu, tak i z jeho loňského účinkování ve FIA GT, s vozem Sallen S7-R. Společné vítězství v mosteckém závodě zaznamenali oba na stroji BMW GTR, který má domov ve stáji Matador a ve sprint závodech MMČR na okruzích startuje za tento tým velmi úspěšně Robert Šenkýř.

 

Jak PRC Ford F1, tak BMW GTR Roberta Šenkýře stojí jistě za zhlédnutí a oba jezdce budou mít jejich fanoušci k dispozici při autogramiádě. Proto neváhejte a v termínu 24.2. – 26.2. se přijďte podívat na výstavu Motosport 2006, kde oba dva vozy a jezdce Michala Doláka s Robertem Šenkýřem uvidíte.

 

Další informace k výstavě naleznete na serveru  IMOTOSPORT.CZ.

 

Vláďa Rožánek

Cardo Racing

 


 
 
Fotogalerie:   SCC, D4 v Mostě, srpen 2005 od Vl. Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose