www.car.cz
 

RSP na Šumavě bez Ludvíka Otta. Nejede z rodinných důvodů
     16.2.2006 21:55 - tisková zpráva


Tým Rallye Sport Promotion na Šumavě bez Ludvíka Otta

Po výborném výsledku Achima Mörtla v úvodní soutěži MMČR na rakouské Jänner rallye, kde obsadil nádherné 2. místo v absolutním pořadí a vyhrál třídu produkčních vozů, se tým Rallye Sport Promotion pokusí navázat na tento úspěch a získat další body do celkového hodnocení MMČR a promluvit do absolutního pořadí Winter Cupu.

Tým měl původně startovat ve stejném složení jako na Jänneru, s Achimem Mörtlem a spolujezdcem Sigim Schwarzem, záda mu měl krýt opět Ludvík Otto a Miroslav Fanta, oba se Subaru Impreza WRX STi. Ludvík, kterému se v Rakousku příliš nevedlo a soutěž ukončil v osmé rychlostní zkoušce, když „uklidil“ Imprezu do závěje a nedokázal se bez po moci diváků, kterých se v tomto úseku nedostávalo, vrátit zpět na trať, nakonec z důvodů naléhavého onemocnění v rodině do těchto závodů nenastoupí.

Nebude však chybět ani junior Lukáš Veselý s Janem Paulikem. Ti budou opět startovat s Hondu Civic ve třídě N2, připravenou týmem Motocarsport Tondy Tlusťáka. Posádky týmu RSP však při pohledu do startovní listiny čeká obrovský boj v nabité konkurenci.

Početná enkláva pilotů ve třídě produkčních vozidel skýtá téměř 20 prioritních jezdců. Několik se jich v letošním mistrovství představí poprvé, Václav Arazim, Miroslav Jandík či Emil Triner. Nebudou chybět ani Rakušané bodující do Winter Cupu.

Také vývoj počasí na Šumavě dává tušit, že vítězit bude dobrá volba pneumatik, výborný rozpis a chladná hlava. Tak držme palce.


PR RSP


 
 
Fotogalerie:   Swedish rally 2006 od Pavla Paláčka

 
zvětšit
Loeb

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose