www.car.cz
 

Enge bude obhajovat vítězství v Le Mans
     tisková zpráva


Tomáš Enge se s týmem Prodrive znovu zúčastní legendárního závodu 24 hodin Le Mans, ve kterém bude obhajovat loňské prvenství ve třídě GTS.


Společnost Care Racing Development, vlastnící projekt Ferrari 550 Maranello, se opět dohodla s Prodrivem na tom, že se bude starat o dva vozy v legendárním závodu. Prodrive v průběhu uplynulých tří let navrhnul, postavil a vyvíjel devět vozů Ferrari 550 Maranello a zároveň byl jedním ze dvou týmů, které v roce 2003 ve jménu Care Racing nasazovaly vozy do závodu. Jedním z úspěchů týmu Prodrive Care bylo vítězství v Le Mans, díky čemuž má tým jisté místo v letošním startovním poli.



Na vítězství v Le Mans se podílel i Tomáš Enge, který navíc v uplynulých dvou letech vyhrál kvalifikaci třídy GTS. Jeho letošními partnery budou Peter Kox a Alain Menu. Posádku druhého vozu tvoří Rickard Rydell, Darren Turner a mistr světa v rallye Colin McRae.

BPA ( 1. dubna)


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose