www.car.cz
 

William De Angelis v českých barvách do úvodního závodu MS ze čtrnácté pozice
     24.2.2006 19:15 - tisková zpráva


 

24. 02. 2006 - William De Angelis do závodu ze čtrnácté pozice, Tomáš Mikšovský bude startovat na 22. místě startovního roštu úvodního závodu World Supersport.

 

Motocyklový tým Intermoto Czech Klaffi absolvoval druhý, tréninkový den na úvodní závod letošní sezóny Mistrovství světa Supersport. Po deštivém čtvrtku se dnes celý program odehrál za velmi pěkného počasí, kdy teploty vzduchu přesahovaly 25 stupňů Celsia.

V samotné kvalifikaci dokázal William De Angelis zajet čas 2:06,227, což ho postaví na 14. místo startovního roštu. Tomáš Mikšovský zajel své nejrychlejší kolo až v samotném závěru kvalifikace, jeho hodnota byla 2:07,664 minuty, a tak se Tommy do závodu vydá z 22. pozice.


Josef Kubíček – manažer týmu

Od ranního tréninku jsme pracovali na nastavení všech motocyklů. Od včerejšího dne jsme měli pro každého jezdce připravený jeden motocykl do mokra a jeden na sucho. Už ráno bylo jasné, že dnes bude teplý a sluneční den, vše se tedy podřídilo přípravě strojů pro trénink na suchu. Zkoušely se různé typy nastavení pérování a různé směsi pneumatik.

 

Věřím, že se pro oba jezdci podařilo najít to nejlepší nastavení do zítřejšího závodu. S výsledky kvalifikace jsme spokojení, škoda jen, že Tomášovi nevyšlo ideálně to poslední kolo, ale časové rozdíly slibují zajímavý závod. Bude záležet na tom, jak se s tím kluci poperou.

 

 

Intermoto Czech Klaffi Team

World Supersport Championship

www.klintermoto.cz


 
 
Fotogalerie:   Pár kotrmelců z Kozákova , foto Pavel Chymek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose