www.car.cz
 

Úvod MS Supersport : Mikšovský po boji nakonec na sedmnáctém místě
     25.2.2006 19:04 - tisková zpráva


Po boji početné skupiny dojel Tomáš Mikšovský v závodě Mistrovství světa Supersport v katarském Doha nakonec na sedmnáctém místě.

Tomáš Mikšovský nastoupil v katarském Doha k prvnímu závodu Mistrovství světa této sezóny. Po vydařeném startu se propracoval během úvodního kola na šestnáctou pozici, o kterou sváděl boj dalších několik kol. Ve druhé části závodu absolvoval nymburský jezdec souboj ve čtyřčlenné skupině, kterou nakonec také přivedl až na cílovou čáru, kde byl klasifikovaný na sedmnácté pozici.

Tomáš Mikšovský "Po vydařeném startu z 22. pozice jsem se během prvního kola probojoval až na šestnácté místo. Byla to tedy velká naděje bojovat o body. Největší problém byl v pérování. Když jsem při jízdě za jiným jezdcem přidal plyn, vždy mě to vytahovalo ven ze zatáčky a neměl jsem ideální výjezd. Jinak motorka jela dobře.

Tento problém budeme muset řešit s technikem a do Austrálie musíme připravit jiné nastavení podvozku. Jinak závod se mi líbil, byl to jeden z těch lepších. Bojovalo se ve skupině se Sanchinim, Van Keymeulenem, Perisem a Ivanovem. Škoda jen, že to nebylo o body, tým by si je za usilovnou práci zasloužil."


PR Moto Road Racing Agency


 
 
Fotogalerie:   Mirek Fajkus a jeho spider Lucchini P3-95M

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose