www.car.cz
 

Convers MenX a Le Mans Series 2006: rozhovor s technickým ředitelem týmu
     2.3.2006 12:15 - tisková zpráva


Convers MenX tým se zúčastní kompletní Le Mans Series čítající pět vytrvalostních závodů a vedle toho byl vybrán i organizátory legendárního závodu 24 hodin Le Mans pro účast v prestižním podniku, který startuje 17. června 2006. 

 

Ivo Horn, technický ředitel Otázky&Odpovědi

 

Jak užitečné jsou získané zkušenosti z jedné sezony s F550?

 

Doufáme, že ze získaných zkušeností budeme profitovat. Samozřejmě, Donington bude pro nás nový, ale ostatní tratě známe. Nicméně hlavní je to, že vůz podstatně lépe známe. Víme, jak je třeba s ním a pneumatikami Michelin pracovat, abychom z nich dostali maximum. Nejdůležitější je udržet spolehlivost a doufáme, že v tomto směru udržíme náš skvělý loňský standard. Bude hodně důležité dokončit všechny závody.

 

Jak jste s F550 spokojeni?

 

Pozorně jsme monitorovali situaci a nabídku, s naším rozhodnutí jsme spokojeni. Ferrari 550 Maranello je velmi rychlý a spolehlivý vůz. Jsme přesvědčeni, že s využitím loňských poznatků ho ještě vylepšíme. A v neposlední řadě jde i o to, že Ferrari je legendou na celém světě. Je to jedinečná společnost, která byla vždy spojena s motoristickým sportem.

 

 

 

Kalendář závodů LMES

9. dubna           Istanbul, Turecko

14. května           Spa, Belgie

16. července           Nürburgring, Německo

27. srpna          Donington, Anglie

 24. září Monza, Itálie

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Ferrari Convers MenX tým pro Le Mans Series 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose