www.car.cz
 

Přípravy seriálu BMW Challenge 2006 pokračují přesně podle plánu
     7.3.2006 15:13 - tisková zpráva


Aktuálně ze zákulisí

 

Praha 7.3.2006

 

*Přípravy seriálu BMW Challenge 2006 pokračují přesně podle časového harmonogramu. Jen nová kola AEZ, pneumatiky Matador a tlumiče KW chybějí k tomu, aby bylo plně připraveno prvních dvacet závodních speciálů.

 

Nic tedy nebrání tomu, aby i „nevěřící Tomášové“ na vlastní oči viděli, že tento seriál opravdu není žádná iluze. Stane se 3.dubna 2006 na mosteckém autodromu, kde bude tato série závodních „bavoráků“ procházet  funkčními testy a zkušební jezdci budou zajíždět motory.

 

*Prototyp si ještě mezitím „odskočí domů“ do Mnichova, aby technici BMW Motosportu doladili řídící jednotku a dokončili manuál pro sériovou montáž elektroniky. V dílnách a na zkušebně,  kde se rodí motory pro formule jedna se náš automobil bude určitě cítit dobře…

 

*Pokračují i organizační přípravy. Před podpisem je smlouva o podmínkách zářijového závodu na autodromu Grobnik v Chorvatsku, kde bude závod BMW Challenge 2006 zařazen i do přímého televizního přenosu. Ještě výraznější pozice čeká „bavoráky“ na maďarském Hungaroringu (16.-18.6.), protože se akce bude konat pod taktovkou místního importéra značky BMW.

 

V příštích dnech se „šéfové“ seriálu vypraví do Kyjeva, kde se na podpis příslušné smlouvy chystají dva ukrajinští závodníci, ale snahy získat mezinárodní homologaci a s ní i možnost uspořádat další závod seriálu, se ještě nevzdali ani majitelé místního autodromu.

 

PR (pek)


 
 
Fotogalerie:   Okříšky 2006, foto Jirka Rohlena

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose