www.car.cz
 

Vršecký testuje v Roudnici na opuštěném obchvatu
     11.3.2006 20:51 - tisková zpráva


Velmi zajímavý pohled na závodní speciál jedoucí ulicemi města je k v těchto dnech k vidění v Roudnici nad Labem. Asi nemá cenu dodávat, že tímto speciálem je Buggyra a řidičem David Vršecký.
 
„V posledním týdnu se každý den věnujeme tak deset minut úzce specializovanému minitestování na opuštěném obchvatu za Roudnicí. Je to pár kilometrů od BTC, takže nemá cenu, abychom auto zbytečně nakládali na soupravu. Proto se dopravuji po své ose,“ vysvětluje David Vršecký poněkud neobvyklý přesun s tím, že obyvatelé Roudnice si již na tento takřka každodenní obrázek zvykli.
 
 Stejně tak řidiči. A jaký je důvod krátkého testování. „Jedná se o programové zkoušky ohledně regulace turbodmychadel,“ vysvětluje David s tím, že jediným cílem je úspora času na okruhu.
 
„Máme připravený minutový rozpis toho, co by se mělo dít v rámci testování, které snad proběhne tento víkend v Mostě. A tak jsme si řekli, že zapracujeme na časové úspoře, protože na okruhu bude mít každá minuta cenu zlata.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Momentky z Ecce Homa od Tondy a Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose