www.car.cz
 

Značkový leasing Ford Credit: Stále na vzestupu
     15.3.2006 10:07 - tisková zpráva


Společnost FCE Credit, s.r.o., dceřiná společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o., která v ČR zajišťuje značkový leasing pro vozy Ford, dosáhla v minulém roce vynikajících výsledků. Uzavřela 2231 smluv na nové vozy, což je proti roku 2004 o 7,5 % více. A vzestup FCE pokračuje…

Velkou výhodou FCE Credit, s.r.o., je neobyčejná variabilita služeb nabízených pod hlavičkou FordLeasing, což jsou finanční produkty doslova šité na míru zájemcům o nové i ojeté vozy Ford. Společnost tak na konci loňského roku díky již zmíněným 2231 uzavřeným kontraktům obhospodařovala portfolio více než 6800 aktivních smluv, což je o 6,3 % více než v roce 2004.

FCE Credit průběžně zvyšuje i svůj podíl na financování nově zakoupených vozů Ford, který dnes činí 21,7 % z celkových prodejů. Podíl soukromých zákazníků tvoří 26 %. Zákazníci mimochodem dávají FCE velmi dobré vysvědčení: s jejich službami je totiž absolutně spokojeno 75,55 % zákazníků – a také toto číslo stále roste.

K úspěchu FCE významně přispělo i spuštění operativního leasingu s označením Ford Business Partner, který vychází vstříc stále oblíbenějšímu operativnímu nájmu, populárnímu zejména mezi společnostmi s většími vozovými parky.

Díky velmi intenzivnímu kontaktu s klienty si FCE také dokáže udržet podíl tzv. "problematických - neplatících“ zákazníků hluboko pod jedním procentem, což je v automobilovém leasingu vynikající hodnota.

FCE Credit, s.r.o., dosáhla v roce 2005 zisku 80 mil. Kč a hodnota jejích leasingových aktiv přitom přesáhla 1,5 miliardy korun. FCE zároveň financuje skladové zásoby dealerské sítě Ford a Volvo a to v hodnotě přes 1,2 mld. Kč.

V současné době tak FCE nabízí následující produkty: Leasing s nulovým navýšením, Premium a Transit Plus Leasing, Fiesta/Fusion, Focus/C-Max Leasing SuperKa Leasing, Standardní leasing pro nové a ojeté vozy a FordBusinesPartner - operativní leasing.

Ke dnešnímu dni už FCE Credit, s.r.o., patří mezi pět největších značkových automobilových leasingových společností v ČR.

Další informace jsou k dispozici na www.ford.cz a www.fordleasing.cz.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Vysočina, Okříšky 2006, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose