www.car.cz
 

Ford: Podpora ligy mistrů pokračuje!
     17.3.2006 09:58 - tisková zpráva


Ford prodlužuje své spojení s UEFA až do roku 2009
Na 800 automobilů značky Ford zajistí dopravu během letošního evropského poháru
Nový Ford S-MAX stěžejním modelem reklamní kampaně 

 Po čtrnácti letech úspěšného spojení značky Ford s Ligou mistrů UEFA bylo dnes oznámeno prodloužení sponzorské smlouvy až do roku 2009.

Liga mistrů se za svou historii stala evropsky největší a nejprestižnější fotbalovou soutěží. Se značkou Ford je UEFA spojena již od samého počátku, a to od roku 1992. Na konci sezóny 2005/2006 měla smlouva o sponzoringu evropského poháru vypršet.

Ford rovněž zastřešuje, jako oficiální dodavatel Ligy mistrů, vozový park, čítající po celou letošní sezónu na 800 automobilů, které jsou využívány pro pohotovou a bezpečnou přepravu hráčů, funkcionářů a V.I.P. hostů.

Oslava prodloužení tohoto partnerství proběhne na letošním ženevském autosalonu, kde bude rovněž představen i nový Ford S-MAX, který se stane stěžejním modelem flotily letošního evropského poháru. Nový S-MAX bude zároveň hlavním představitelem reklamní kampaně na obvodových mantinelech fotbalové sezóny 2005/2006.

“Značka Ford se stala v evropské fotbalové komunitě, nejen v Lize mistrů, skutečně premiovou značkou. Prodloužení naší sponzorské smlouvy s UEFA to jen potvrzuje”, komentoval uzavření nové sponzorské smlouvy John Fleming, prezident a generální ředitel Ford of Europe. ”Dosavadní soutěže Ligy mistrů přinášely divákům na stadionech i u televizních obrazovek mnoho vzrušujících zážitků a zápasy nejvyšší úrovně mezi těmi nejlepšími evropskými fotbalovými kluby. A Ford by chtěl být i nadále u toho!”

"Věříme, že i marketingové kampaně, které v souvislosti s UEFA financujeme napříč celým evropským regionem, jsou pro Ligu mistrů prospěšné. Náš cíl je v tomto případě jasný – být dobrým a spolehlivým partnerem, zajišťujícím dopravu hráčů, funkcionářů či fanoušků přímo do centra fotbalového dění a na druhé straně seznámit fotbalovou komunitu se značkou Ford”, doplnil svůj komentář Fleming.

“Je nám velkou ctí pokračovat ve spolupráci s tak mezinárodně i světově uznávanou značkou, jakou je právě Ford. Jde o velice silné partnerství, které začalo již v samých počátcích Ligy mistrů a které se potvrzuje právě prodloužením stávající sponzorské smlouvy až do roku 2009”, prohlásil Lars-Christer Olsson, generální ředitel Ligy mistrů. “Prestiž této evropské soutěže je rok od roku vyšší. Jsme si naprosto jisti, že z tohoto vztahu můžeme oboustranně těžit”, dodal Olsson.
 
PR


 
 
Fotogalerie:   Příbram 2004 - Guenther Sterlike (Rak.)

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose